Matkustaminen lautalla Hirtshals Islanti

Matkustaminen lautalla Hirtshals Islanti on erinomainen valinta! Hirtshals Islanti -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Smyril Line), jotka palvelevat Seydisfjordur ja Hirtshals satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Hirtshals Islanti -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Smyril Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Hirtshals Islanti luvuilla

Maat
Tanska
Islanti
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Hirtshals Islanti lauttareitit

Etsitkö lauttaa Hirtshals - Islanti? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Hirtshals ja Islanti välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Smyril Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Hirtshals tai Seydisfjordur käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Hirtshals Islanti -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Smyril Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Hirtshals ja Islanti välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Hirtshals Islanti - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Hirtshals paikkaan Islanti

Islanti: Lauttamatka ja maan löytäminen

Ensimmäinen asia, joka Islannissa kannattaa nähdä, on tietenkin luonto puhtaimmillaan. Maisemat ovat upeita, ja niitä kuvaillaan usein "kuunomaisiksi". Geysirit, jäätiköt, vesiputoukset ja kuumat lähteet ovat tärkeimmät luonnonnähtävyydet. Thingvellirin kansallispuisto on ehdoton nähtävyys, sillä siellä Amerikan ja Euraasian mannerlaatat kohtaavat. Voit myös vierailla kuuluisassa Strokkur-geysirissä, joka suihkuttaa vettä muutaman minuutin välein.

Sitten on Reykjavik, Islannin pääkaupunki. Vaikka se on pieni, se on täynnä kulttuurinähtävyyksiä, kuten Hallgrimskirkja, vaikuttava moderni kirkko, josta on henkeäsalpaavat näkymät yli kaupungin. Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Islannin kansallismuseo ja nykytaiteen museo.

Islannissa liikkumiseen on useita vaihtoehtoja. Bussimatkat ovat käteviä ja edullisia, ja tärkeimpiin nähtävyyksiin järjestetään myös järjestettyjä bussikierroksia. Useimmat matkailijat kuitenkin vuokraavat auton, jotta he voivat tutustua maahan omaan tahtiinsa. Islannin tiet voivat olla kuoppaisia, joten maastoauto on usein suositeltava vaihtoehto.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None