Suositeltu reitti
Holyhead
Matkusta suoraan Dublin lautta
Dublin
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Holyhead
Matkusta lautta Dun Laoghaire
Dun Laoghaire
Matkusta juna, bussi Dublin
Dublin
Katso hinnat

Miten päästä Holyhead Dublin lautalla ?

Etsitkö täydellistä Holyhead Dublin lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Holyhead Dublin on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Holyhead Dublin voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Holyhead Dublin -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Irish Ferries tai Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Holyhead Dublin -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line tai Irish Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Holyhead Dublin sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Holyhead Dublin lauttatietoa

Lähtösatama
Holyhead
Yhdistynyt Kuningaskunta
Wales
Saapumissatama
Dublin
Irlanti
Etäisyys
109 km
Lauttayhtiöt
Irish Ferries, Stena Line
Ylitysten tiheys
10 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Holyhead Dublin: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Holyhead Dublin, lippujen hinnat vaihtelevat 42 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 299 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Holyhead - Dublin, on 151 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Holyhead - Dublin on 3 tuntia 7 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 30 min saapua Dublin, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Dublin 2 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Holyhead satamasta klo 02:15. Viimeinen laiva Dublin lähtee Holyhead satamasta klo 20:30.

Keskimääräinen hinta Holyhead - Dublin-lauttaristeilylle.
151 €
Lauttojen hintaluokka Holyhead Dublin (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
42 € - 299 €
Keskimääräinen ylitysaika Holyhead - Dublin
3 tuntia 7 min
Ensimmäisen Dublin menevän lautan lähtöaika
02:15
Viimeisen lautan lähtöaika Dublin
20:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Dublin
05:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Dublin
23:45

Miksi ottaa lautta Holyhead Dublin?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Holyhead Dublin kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Dublin. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Holyhead Dublin on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Dublin tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Holyhead-Dublin-risteilyllä Irish Ferries tai Stena Line lautalla sinulla on Holyhead-Dublin-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Holyhead ja Dublin välisen matkan aikana voit käydä Stena Line tai Irish Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Dublin täynnä energiaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Holyhead ja Dublin väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Dublin saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Stena Line tai Irish Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Holyhead ja Dublin välillä?

Jos haluat matkustaa Holyhead ja Dublin välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line tai Irish Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Holyhead Dublin
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Holyhead-Dublin -hintoja ja varata Stena Linein lipun Holyhead ja Dublin välillä. Stena Line liikennöi Holyhead Dublin 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 3 tuntia 20 min. Lisätietoja Stena Lineistä
3 tuntia 20 min
4 ylitystä päivässä
Irish Ferries Holyhead Dublin
Irish Ferries
Irish Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlannin ja Ison-Britannian sekä Irlannin ja Ranskan välillä. Vivanodalla voit vertailla Holyhead-Dublin -hintoja ja varata Irish Ferriesin lipun Holyhead ja Dublin välillä. Irish Ferries liikennöi Holyhead Dublin 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Irish Ferriesistä
2 tuntia 20 min
6 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Holyhead? Mihin laivat saapuvat Dublin?

Lähtösatama Holyhead

Stena Line tai Irish Ferries lautat lähtevät Dublin seuraavista Holyhead satamista:

Holyhead Ferry Terminal
Kartta

Saapumissatama Dublin

Irish Ferries tai Stena Line alukset saapuvat Dublin seuraavista satamista:

Dublin StenaLine Ferries Terminal 2
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Holyhead Dublin.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Holyhead Dublin, Holyhead ja Dublin välisen 109 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Holyhead ja Dublin välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Stena Line ja Irish Ferries). Tällä hetkellä Holyhead ja Dublin välillä on 10 ylitystä päivässä.

Reitillä Holyhead-Dublin liikennöi 2 lauttayhtiötä: Stena Line ja Irish Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Irish Ferries, Stena Line.

Holyhead ja Dublin välisen matkan aikana matkustat 109 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Holyhead Dublin, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 42 € - 299 €. Havaitsemamme keskihinta oli 151 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Holyhead klo 02:15 kohti Dublin.

Viimeinen lautta Dublin lähtee Holyhead yleensä klo 20:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika