Horta
Matkusta suoraan Velas lautta
Velas
Katso hinnat

Miten päästä Horta Velas lautalla ?

Etsitkö täydellistä Horta Velas lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Horta Velas on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Horta Velas voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Horta Velas -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Horta Velas -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Horta Velas sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Horta Velas lauttatietoa

Lähtösatama
Horta
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Velas
Portugali
Azorit
Etäisyys
40 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Horta Velas: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Horta Velas, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 18 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Horta - Velas, on 18 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Horta - Velas on 2 tuntia 11 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 20 min saapua Velas, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Velas 2 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Horta satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Velas lähtee Horta satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Horta - Velas-lauttaristeilylle.
18 €
Lauttojen hintaluokka Horta Velas (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 18 €
Keskimääräinen ylitysaika Horta - Velas
2 tuntia 11 min
Ensimmäisen Velas menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Velas
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Velas
10:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Velas
23:20

Mitkä yhtiöt liikennöivät Horta ja Velas välillä?

Jos haluat matkustaa Horta ja Velas välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Horta Velas
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Horta-Velas -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Horta ja Velas välillä. Atlanticoline liikennöi Horta Velas 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 40 min. Lisätietoja Atlanticolineistä
1 tuntia 40 min
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Horta? Mihin laivat saapuvat Velas?

Lähtösatama Horta

Atlanticoline lautat lähtevät Velas seuraavista Horta satamista:

Horta
Kartta

Saapumissatama Velas

Atlanticoline alukset saapuvat Velas seuraavista satamista:

Velas
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika