Matkustaminen lautalla Hull Alankomaat

Matkustaminen lautalla Hull Alankomaat on erinomainen valinta! Hull Alankomaat -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (P&O Ferries), jotka palvelevat Rotterdam ja Hull satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Hull Alankomaat -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee P&O Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 7 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Hull-Alankomaat-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Hull Alankomaat luvuilla

Maat
Yhdistynyt Kuningaskunta
Alankomaat
Ylitysten määrä
7 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Hull Alankomaat lauttareitit

Etsitkö lauttaa Hull - Alankomaat? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Hull ja Alankomaat välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... P&O Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Hull tai Rotterdam käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Hull Alankomaat -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten P&O Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Hull ja Alankomaat välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Hull Alankomaat - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Hull paikkaan Alankomaat

Alankomaat: Lauttamatka ja maan löytäminen

Kun matkustat lautalla Alankomaihin, on tärkeää tietää, mihin satamaan saavut tai mistä lähdet. Amsterdam on suosittu satama Yhdistyneestä kuningaskunnasta tuleville lautoille, kun taas Rotterdamin ja Hook of Hollandin satamia käytetään useammin Skandinaviasta tai Saksasta tuleville lautoille.

Kun olet poistunut laivasta, Alankomaissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Amsterdam on tietenkin kuuluisa kanaaleistaan, museoistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Rotterdam on moderni ja eläväinen kaupunki, jossa on monia nykyaikaisia rakennuksia ja hienoja ravintoloita. Äläkä jätä väliin Keukenhofin kuuluisia tulppaanipeltoja.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None