Ibiza
Matkusta suoraan Formentera lautta
Formentera
Katso hinnat

Miten päästä Ibiza Formentera lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ibiza Formentera lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ibiza Formentera on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ibiza Formentera voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ibiza Formentera -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines tai Aquabus, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ibiza Formentera -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ibiza Formentera sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ibiza Formentera lauttatietoa

Lähtösatama
Ibiza
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Formentera
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
24 km
Lauttayhtiöt
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ibiza Formentera: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ibiza Formentera, lippujen hinnat vaihtelevat 21 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 79 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ibiza - Formentera, on 40 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ibiza - Formentera on 36 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 58 min saapua Formentera, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Formentera 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ibiza satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Formentera lähtee Ibiza satamasta klo 17:31.

Keskimääräinen hinta Ibiza - Formentera-lauttaristeilylle.
40 €
Lauttojen hintaluokka Ibiza Formentera (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
21 € - 79 €
Keskimääräinen ylitysaika Ibiza - Formentera
36 min
Ensimmäisen Formentera menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Formentera
17:31
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Formentera
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Formentera
18:00

Miksi ottaa lautta Ibiza Formentera?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ibiza Formentera kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Formentera. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ibiza Formentera on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Formentera tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Ibiza-Formentera-risteilyllä Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus tai Mediterranea Pitiusa lautalla sinulla on Ibiza-Formentera-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Ibiza ja Formentera välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Formentera saapuessasi.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Ibiza Formentera -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Formentera varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ibiza ja Formentera välillä?

Jos haluat matkustaa Ibiza ja Formentera välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mediterranea Pitiusa Ibiza Formentera
Mediterranea Pitiusa
Mediterranea Pitiusa harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ibiza ja Formentera satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Formentera -hintoja ja varata Mediterranea Pitiusain lipun Ibiza ja Formentera välillä. Lisätietoja Mediterranea Pitiusaistä
Aquabus Ibiza Formentera
Aquabus
Aquabus harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ibiza ja Formentera satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Formentera -hintoja ja varata Aquabusin lipun Ibiza ja Formentera välillä. Lisätietoja Aquabusistä
Trasmapi Ibiza Formentera
Trasmapi
Trasmapi harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ibiza ja Formentera satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Formentera -hintoja ja varata Trasmapiin lipun Ibiza ja Formentera välillä. Lisätietoja Trasmapiistä
Baleària Ibiza Formentera
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Formentera -hintoja ja varata Baleàriain lipun Ibiza ja Formentera välillä. Lisätietoja Baleàriaistä
Formentera Lines Ibiza Formentera
Formentera Lines
Formentera Lines harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ibiza ja Formentera satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Formentera -hintoja ja varata Formentera Linesin lipun Ibiza ja Formentera välillä. Lisätietoja Formentera Linesistä

Mistä lähtevät lautat Ibiza? Mihin laivat saapuvat Formentera?

Lähtösatama Ibiza

Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines lautat lähtevät Formentera seuraavista Ibiza satamista:

Ibiza Eivissa
Kartta

Saapumissatama Formentera

Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus tai Mediterranea Pitiusa alukset saapuvat Formentera seuraavista satamista:

Formentera La Savina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Ibiza-Formentera liikennöi 5 lauttayhtiötä: Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària ja Formentera Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Vertaa ennen varausta Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ibiza Formentera -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ibiza ja Formentera välisen matkan aikana matkustat 24 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ibiza Formentera, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 21 € - 79 €. Havaitsemamme keskihinta oli 40 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ibiza klo 06:30 kohti Formentera.

Viimeinen lautta Formentera lähtee Ibiza yleensä klo 17:31.

Koe Ibiza ja Formentera välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Ibiza ja Formentera välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Ibiza Formentera -risteilyllä Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines tai Aquabus laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Ibiza laivaan noususta Formentera tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ibiza ja Formentera.

Lähtö Ibiza lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Ibiza Formentera -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Ibiza satamassa / Sinun tulee saapua Ibiza lauttaterminaaliin Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Ibiza ja Formentera väliselle reitille. / Mene Ibiza lauttaterminaalin Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus tai Mediterranea Pitiusa:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Formentera menevään laivaan nouseminen / Varo Ibiza lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Ibiza ja Formentera välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària tai Formentera Lines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Formentera on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Formentera tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Formentera satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Formentera satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Formentera satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Formentera tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Formentera sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Formentera alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika