Matkustaminen lautalla Ibiza Valencian yhteisö

Matkustaminen lautalla Ibiza Valencian yhteisö on erinomainen valinta! Ibiza Valencian yhteisö -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed), jotka palvelevat Denia, Valencia ja Ibiza satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Ibiza Valencian yhteisö -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ja Trasmed tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia (Ibiza - Denia) 115 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia 50 min (Ibiza - Valencia) 168 km:n matkalla.

Lautta Ibiza Valencian yhteisö luvuilla

Maat
Espanja
Ylitysten määrä
7 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Ibiza Valencian yhteisö lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Ibiza Valencian yhteisö. Vertaa Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ja Trasmed tarjouksia ja varaa Ibiza Valencian yhteisö -lauttalippu.

Kaikki Ibiza Valencian yhteisö lauttareitit

Etsitkö lauttaa Ibiza - Valencian yhteisö? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Ibiza ja Valencian yhteisö välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Ibiza, Valencia tai Denia käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Ibiza Valencian yhteisö -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Ibiza ja Valencian yhteisö välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Ibiza Valencian yhteisö - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Ibiza paikkaan Valencian yhteisö

Valencian yhteisö: Saapuminen lautalla paikasta Ibiza ja alueen tutkiminen

Alicante, Costa Blancan portti, valloittaa sinut modernin ja perinteen kiehtovalla sekoituksellaan. Kävele historiallisen kaupunginosan kapeilla, värikkäillä kaduilla, käy Santa Barbaran linnassa, joka kohoaa majesteettisesti kaupungin ylle, ja rentoudu upeilla kultaisilla rannoilla. Äläkä jätä väliin Explanada de Españan bulevardia, vilkasta palmujen reunustamaa kävelykatua, jossa voit pysähtyä herkullisille tapaksille ja virkistävälle lasilliselle sangriaa.

Valencia, Valencian yhteisön pääkaupunki, on dynaaminen kaupunki, jossa historia, kulttuuri ja nykyaikaisuus yhdistyvät harmonisesti. Tutustu vanhaan kaupunkiin, Barrio del Carmeniin, kiemurtelevine katuineen ja historiallisine rakennuksineen. Älä jätä väliin kuuluisaa Taiteiden ja tieteiden kaupunkia, futuristista arkkitehtuurikompleksia, jossa on akvaario, oopperatalo, tiedemuseo ja paljon muuta. Viimeistele vierailusi maistelemalla kuuluisaa valencialaista paellaa jossakin kaupungin monista ravintoloista.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None