Illas Cíes
Matkusta suoraan Baiona lautta
Baiona
Katso hinnat

Miten päästä Illas Cíes Baiona lautalla ?

Etsitkö täydellistä Illas Cíes Baiona lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Illas Cíes Baiona on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Illas Cíes Baiona voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Illas Cíes Baiona -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Illas Cíes Baiona -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Illas Cíes Baiona sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Illas Cíes Baiona lauttatietoa

Lähtösatama
Illas Cíes
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Baiona
Espanja
Galicia
Etäisyys
9 km
Lauttayhtiöt
Naviera Nabia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Illas Cíes ja Baiona välillä?

Jos haluat matkustaa Illas Cíes ja Baiona välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Nabia Illas Cíes Baiona
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Illas Cíes ja Baiona satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Illas Cíes-Baiona -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Illas Cíes ja Baiona välillä. Lisätietoja Naviera Nabiaistä

Mistä lähtevät lautat Illas Cíes? Mihin laivat saapuvat Baiona?

Lähtösatama Illas Cíes

Naviera Nabia lautat lähtevät Baiona seuraavista Illas Cíes satamista:

Cies Islands
Kartta

Saapumissatama Baiona

Naviera Nabia alukset saapuvat Baiona seuraavista satamista:

Baiona
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika