Illas Cíes
Matkusta suoraan Vigo lautta
Vigo
Katso hinnat

Miten päästä Illas Cíes Vigo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Illas Cíes Vigo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Illas Cíes Vigo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Illas Cíes Vigo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Illas Cíes Vigo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Illas Cíes Vigo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Illas Cíes Vigo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Illas Cíes Vigo lauttatietoa

Lähtösatama
Illas Cíes
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Vigo
Espanja
Galicia
Etäisyys
14 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
11 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Illas Cíes Vigo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Illas Cíes Vigo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vigo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Illas Cíes Vigo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Vigo tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Illas Cíes-Vigo-risteilyllä Naviera Nabia tai Mar de Ons lautalla sinulla on Illas Cíes-Vigo-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Huolehtiva henkilökunta
Mar de Ons tai Naviera Nabia henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Illas Cíes, siihen asti, kun se lähtee Vigo. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Mar de Ons tai Naviera Nabia lauttaan Illas Cíes, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Vigo. Kannattaa kuitenkin kysyä Mar de Ons tai Naviera Nabia henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Vigo saapumiseen asti.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Illas Cíes ja Vigo välillä?

Jos haluat matkustaa Illas Cíes ja Vigo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Illas Cíes Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Illas Cíes-Vigo -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Illas Cíes ja Vigo välillä. Mar de Ons liikennöi Illas Cíes Vigo 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
50 min
6 ylitystä päivässä
Naviera Nabia Illas Cíes Vigo
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Illas Cíes ja Vigo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Illas Cíes-Vigo -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Illas Cíes ja Vigo välillä. Naviera Nabia liikennöi Illas Cíes Vigo 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Naviera Nabiaistä
50 min
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Illas Cíes? Mihin laivat saapuvat Vigo?

Lähtösatama Illas Cíes

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Vigo seuraavista Illas Cíes satamista:

Cies Islands
Kartta

Saapumissatama Vigo

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Vigo seuraavista satamista:

Vigo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Illas Cíes Vigo, Illas Cíes ja Vigo välisen 14 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Illas Cíes ja Vigo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Illas Cíes ja Vigo välillä on 11 ylitystä päivässä.

Reitillä Illas Cíes-Vigo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Illas Cíes ja Vigo välisen matkan aikana matkustat 14 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika