Suositeltu reitti
Ios
Matkusta suoraan Rafina lautta
Rafina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ios
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat

Miten päästä Ios Rafina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ios Rafina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ios Rafina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ios Rafina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ios Rafina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ios Rafina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Golden Star Ferries tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ios Rafina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ios Rafina lauttatietoa

Lähtösatama
Ios
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Rafina
Kreikka
Attica
Etäisyys
183 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ios Rafina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ios Rafina, lippujen hinnat vaihtelevat 76 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 235 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ios - Rafina, on 156 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ios - Rafina on 5 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 5 min saapua Rafina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rafina 5 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ios satamasta klo 15:15.

Keskimääräinen hinta Ios - Rafina-lauttaristeilylle.
156 €
Lauttojen hintaluokka Ios Rafina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
76 € - 235 €
Keskimääräinen ylitysaika Ios - Rafina
5 tuntia 5 min
Ensimmäisen Rafina menevän lautan lähtöaika
15:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
20:20

Miksi ottaa lautta Ios Rafina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ios Rafina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rafina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ios Rafina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Ios Rafina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Golden Star Ferries tai Blue Star Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Rafina stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Ios ja Rafina välisen matkan aikana voit käydä Golden Star Ferries tai Blue Star Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Rafina täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Ios ja Rafina välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Ios, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Ios ja Rafina välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ios ja Rafina välillä?

Jos haluat matkustaa Ios ja Rafina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Golden Star Ferries tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Golden Star Ferries Ios Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries on Kreikassa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttoja eri kohteisiin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Ios-Rafina -hintoja ja varata Golden Star Ferriesin lipun Ios ja Rafina välillä. Golden Star Ferries liikennöi Ios Rafina 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Golden Star Ferriesistä
5 tuntia 50 min
7 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Ios Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ios-Rafina-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ios-Rafina -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ios ja Rafina välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Ios? Mihin laivat saapuvat Rafina?

Lähtösatama Ios

Golden Star Ferries tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Rafina seuraavista Ios satamista:

Ios
Kartta

Saapumissatama Rafina

Blue Star Ferries tai Golden Star Ferries alukset saapuvat Rafina seuraavista satamista:

Rafina
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ios Rafina.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ios Rafina, Ios ja Rafina välisen 183 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ios ja Rafina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Golden Star Ferries ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Ios ja Rafina välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Ios-Rafina liikennöi 2 lauttayhtiötä: Golden Star Ferries ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Ios ja Rafina välisen matkan aikana matkustat 183 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ios Rafina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 76 € - 235 €. Havaitsemamme keskihinta oli 156 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ios klo 15:15 kohti Rafina.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika