Ios
Matkusta suoraan Serifos lautta
Serifos
Katso hinnat

Miten päästä Ios Serifos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ios Serifos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ios Serifos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ios Serifos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ios Serifos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ios Serifos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ios Serifos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ios Serifos lauttatietoa

Lähtösatama
Ios
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
84 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ios Serifos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ios Serifos, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 73 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ios - Serifos, on 44 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ios - Serifos on 6 tuntia 33 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 40 min saapua Serifos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Serifos 6 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ios satamasta klo 08:35. Viimeinen laiva Serifos lähtee Ios satamasta klo 13:35.

Keskimääräinen hinta Ios - Serifos-lauttaristeilylle.
44 €
Lauttojen hintaluokka Ios Serifos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 73 €
Keskimääräinen ylitysaika Ios - Serifos
6 tuntia 33 min
Ensimmäisen Serifos menevän lautan lähtöaika
08:35
Viimeisen lautan lähtöaika Serifos
13:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
15:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
20:05

Miksi ottaa lautta Ios Serifos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ios Serifos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Serifos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ios Serifos on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Ios Sea Jets tai Zante Ferries lautalla, joka kulkee 84 km matkan Serifos alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Serifos liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Ios ja Serifos välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Serifos saapuessasi.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Ios voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Sea Jets tai Zante Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Serifos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ios ja Serifos välillä?

Jos haluat matkustaa Ios ja Serifos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Ios Serifos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ios-Serifos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ios ja Serifos välillä. Sea Jets liikennöi Ios Serifos 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 20 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
4 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa
Zante Ferries Ios Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Ios-Serifos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Ios ja Serifos välillä. Zante Ferries liikennöi Ios Serifos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 50 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
3 tuntia 50 min
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ios? Mihin laivat saapuvat Serifos?

Lähtösatama Ios

Sea Jets tai Zante Ferries lautat lähtevät Serifos seuraavista Ios satamista:

Ios
Kartta

Saapumissatama Serifos

Zante Ferries tai Sea Jets alukset saapuvat Serifos seuraavista satamista:

Serifos
Kartta
Serifos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ios Serifos, Ios ja Serifos välisen 84 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ios ja Serifos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Ios ja Serifos välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Ios-Serifos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Zante Ferries.

Ios ja Serifos välisen matkan aikana matkustat 84 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ios Serifos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 73 €. Havaitsemamme keskihinta oli 44 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ios klo 08:35 kohti Serifos.

Viimeinen lautta Serifos lähtee Ios yleensä klo 13:35.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika