Suositeltu reitti
Iraklion
Matkusta suoraan Anafi lautta
Anafi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Iraklion
Matkusta lautta, lennot Santorini
Santorini
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Katso hinnat

Miten päästä Iraklion Anafi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Iraklion Anafi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Iraklion Anafi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Iraklion Anafi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Iraklion Anafi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways tai Minoan Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Iraklion Anafi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Iraklion Anafi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Iraklion Anafi lauttatietoa

Lähtösatama
Iraklion
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
129 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Iraklion Anafi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Iraklion Anafi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Anafi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Iraklion Anafi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries lautalla Iraklion ja Anafi välisen 129 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Iraklion-Anafi risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Iraklion ja Anafi välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Iraklion ja Anafi välisen matkan aikana voit käydä ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Anafi täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Iraklion ja Anafi välillä?

Jos haluat matkustaa Iraklion ja Anafi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Iraklion Anafi
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Iraklion-Anafi-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Anafi -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Iraklion ja Anafi välillä. ANEK Lines liikennöi Iraklion Anafi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia. Lisätietoja ANEK Linesistä
4 tuntia
1 ylitystä viikossa
Aigaion Pelagos Iraklion Anafi
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Anafi -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Iraklion ja Anafi välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Blue Star Ferries Iraklion Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Iraklion-Anafi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Anafi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Iraklion ja Anafi välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Iraklion? Mihin laivat saapuvat Anafi?

Lähtösatama Iraklion

ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Anafi seuraavista Iraklion satamista:

Heraklion
Kartta

Saapumissatama Anafi

Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai ANEK Lines alukset saapuvat Anafi seuraavista satamista:

Anafi
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Iraklion Anafi.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Iraklion Anafi, Iraklion ja Anafi välisen 129 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Iraklion ja Anafi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Aigaion Pelagos ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Iraklion ja Anafi välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Iraklion-Anafi liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Aigaion Pelagos ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Iraklion Anafi -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Iraklion ja Anafi välisen matkan aikana matkustat 129 km.

Millainen on Iraklion ja Anafi välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Iraklion ja Anafi välillä olisi. Jotta voisit uppoutua ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways tai Minoan Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Iraklion ja laivasta poistumisesta Anafi. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Iraklion ja Anafi.

Laivaan nousu Iraklion

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Iraklion Anafi -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Iraklion satamaan / Sinun tulee saapua Iraklion lauttaterminaaliin ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Iraklion ja Anafi väliselle reitille. / Etsi Iraklion lauttaterminaalissa ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Anafi menevään lauttaan nouseminen / Iraklion lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Iraklion ja Anafi välisellä reitillä olevalla aluksella.

ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Anafi, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Anafi tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Anafi satama on näkyvissä / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Anafi satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Anafi satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Anafi satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Anafi tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Anafi läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Anafi on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika