Suositeltu reitti
Iraklion
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Iraklion
Matkusta lautta, lennot Santorini
Santorini
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Katso hinnat
Iraklion
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Iraklion Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Iraklion Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Iraklion Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Iraklion Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Iraklion Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries tai Aegean Speed Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Iraklion Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Iraklion Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Iraklion Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Iraklion
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
199 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Iraklion Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Iraklion Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 79 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 380 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Iraklion - Naxos, on 236 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Iraklion - Naxos on 3 tuntia 42 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 45 min saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 3 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Iraklion satamasta klo 08:00.

Keskimääräinen hinta Iraklion - Naxos-lauttaristeilylle.
236 €
Lauttojen hintaluokka Iraklion Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
79 € - 380 €
Keskimääräinen ylitysaika Iraklion - Naxos
3 tuntia 42 min
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
08:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
11:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
11:45

Miksi ottaa lautta Iraklion Naxos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Iraklion Naxos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Naxos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Iraklion Naxos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Iraklion Naxos täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Naxos poistuaksesi laivalta.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Iraklion Naxos on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Minoan Lines, ANEK Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries Iraklion Naxos -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Iraklion Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines lautalla, joka kulkee 199 km matkan Naxos alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Naxos niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Iraklion ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Iraklion ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Iraklion Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Iraklion-Naxos-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Naxos -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Iraklion ja Naxos välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Iraklion Naxos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Naxos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Iraklion ja Naxos välillä. Sea Jets liikennöi Iraklion Naxos 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
3 tuntia 30 min
5 ylitystä viikossa
ANEK Lines Iraklion Naxos
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Iraklion-Naxos-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Naxos -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Iraklion ja Naxos välillä. Lisätietoja ANEK Linesistä
Minoan Lines Iraklion Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines on vuonna 1972 perustettu kreikkalainen varustamo, joka tarjoaa matkustajaliikennettä Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Naxos -hintoja ja varata Minoan Linesin lipun Iraklion ja Naxos välillä. Lisätietoja Minoan Linesistä

Mistä lähtevät lautat Iraklion? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Iraklion

Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines lautat lähtevät Naxos seuraavista Iraklion satamista:

Heraklion
Kartta

Saapumissatama Naxos

Minoan Lines, ANEK Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Iraklion Naxos, Iraklion ja Naxos välisen 199 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Iraklion ja Naxos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines ja Minoan Lines). Tällä hetkellä Iraklion ja Naxos välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Iraklion-Naxos liikennöi 4 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines ja Minoan Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Iraklion Naxos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Iraklion ja Naxos välisen matkan aikana matkustat 199 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Iraklion Naxos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 79 € - 380 €. Havaitsemamme keskihinta oli 236 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Iraklion klo 08:00 kohti Naxos.

Millainen on Iraklion Naxos suuntautuva lautan ylitys?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Iraklion ja Naxos välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Iraklion tapahtuvasta laivaan noususta Naxos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries ja Aegean Speed Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Iraklion ja Naxos.

Valmiina laivaan nousuun Iraklion

Ennen kuin Iraklion Naxos -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Iraklion satamassa / Sinun tulee saapua Iraklion lauttaterminaaliin Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Iraklion ja Naxos väliselle reitille. / Etsi Iraklion lauttaterminaalissa Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Naxos menevään lauttaan nouseminen / Varo Iraklion lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Minoan Lines, ANEK Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Iraklion ja Naxos välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines tai Minoan Lines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Naxos

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Naxos:

  • Naxos satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Naxos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Iraklion Naxos mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Naxos.
  • Laivalta poistuminen ja Naxos tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Naxos. Vihdoinkin lomasi Naxos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika