Suositeltu reitti
Iraklion
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Iraklion
Matkusta lennot, lautta Mykonos
Mykonos
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat
Iraklion
Matkusta lautta, lennot Santorini
Santorini
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Iraklion Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Iraklion Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Iraklion Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Iraklion Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Iraklion Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Aegean Speed Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Iraklion Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Iraklion Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Iraklion Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Iraklion
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
250 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Iraklion Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Iraklion Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Iraklion Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Iraklion ja Syros välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Syros poistuaksesi laivalta.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Iraklion ja Syros välisen matkan aikana voit käydä Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Syros täynnä energiaa.
Huolehtiva henkilökunta
Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Iraklion, siihen asti, kun se lähtee Syros. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Iraklion ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Iraklion ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Minoan Lines Iraklion Syros
Minoan Lines
Minoan Lines on vuonna 1972 perustettu kreikkalainen varustamo, joka tarjoaa matkustajaliikennettä Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Syros -hintoja ja varata Minoan Linesin lipun Iraklion ja Syros välillä. Lisätietoja Minoan Linesistä
ANEK Lines Iraklion Syros
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Iraklion-Syros-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Syros -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Iraklion ja Syros välillä. Lisätietoja ANEK Linesistä
Cyclades Fast Ferries Iraklion Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Iraklion-Syros -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Iraklion ja Syros välillä. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Iraklion? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Iraklion

Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries lautat lähtevät Syros seuraavista Iraklion satamista:

Heraklion
Kartta

Saapumissatama Syros

Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines tai Minoan Lines alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Iraklion-Syros liikennöi 3 lauttayhtiötä: Minoan Lines, ANEK Lines ja Cyclades Fast Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Iraklion Syros -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Iraklion ja Syros välisen matkan aikana matkustat 250 km.

Millainen on Iraklion Syros suuntautuva lautan ylitys?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Iraklion ja Syros välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Iraklion tapahtuvasta laivaan noususta Syros tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ja Aegean Speed Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Iraklion ja Syros.

Valmiina laivaan nousuun Iraklion

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Iraklion Syros -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Iraklion satamassa / Sinun tulee saapua Iraklion lauttaterminaaliin Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Iraklion ja Syros väliselle reitille. / Etsi Iraklion lauttaterminaalissa Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Syros menevään lauttaan nouseminen / Varo Iraklion lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines tai Minoan Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Iraklion ja Syros välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Minoan Lines, ANEK Lines tai Cyclades Fast Ferries -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Syros, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Syros tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Syros satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Syros satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Syros satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Syros tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Syros sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Syros on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika