Ischia
Matkusta suoraan Procida lautta
Procida
Katso hinnat

Miten päästä Ischia Procida lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ischia Procida lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ischia Procida on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ischia Procida voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ischia Procida -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ischia Procida -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ischia Procida sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ischia Procida lauttatietoa

Lähtösatama
Ischia
Italia
Campania
Saapumissatama
Procida
Italia
Campania
Etäisyys
8 km
Lauttayhtiöt
Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ischia Procida: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ischia Procida, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 77 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ischia - Procida, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ischia - Procida on 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Procida, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Procida 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ischia satamasta klo 06:10. Viimeinen laiva Procida lähtee Ischia satamasta klo 17:25.

Keskimääräinen hinta Ischia - Procida-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Ischia Procida (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 77 €
Keskimääräinen ylitysaika Ischia - Procida
22 min
Ensimmäisen Procida menevän lautan lähtöaika
06:10
Viimeisen lautan lähtöaika Procida
17:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
06:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
17:45

Miksi ottaa lautta Ischia Procida?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ischia Procida kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Procida. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ischia Procida on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Ischia ja Procida välisen matkan aikana voit käydä Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Procida täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ischia ja Procida välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ischia, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Procida lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Ischia ja Procida välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Ischia Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar lautalla, joka kulkee 8 km matkan Procida alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ischia-Procida risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ischia ja Procida välillä?

Jos haluat matkustaa Ischia ja Procida välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Medmar Ischia Procida
Medmar
Medmar on Italiassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian ja Kreikan kohteisiin. Vivanodalla voit vertailla Ischia-Procida -hintoja ja varata Medmarin lipun Ischia ja Procida välillä. Medmar liikennöi Ischia Procida 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Medmaristä
20 min
3 ylitystä päivässä
Alilauro Ischia Procida
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Ischia-Procida -hintoja ja varata Alilauroin lipun Ischia ja Procida välillä. Alilauro liikennöi Ischia Procida 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Alilauroistä
20 min
3 ylitystä viikossa
Alicost Ischia Procida
Alicost
Alicost harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ischia ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ischia-Procida -hintoja ja varata Alicostin lipun Ischia ja Procida välillä. Lisätietoja Alicostistä
Caremar Ischia Procida
Caremar
Caremar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ischia ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ischia-Procida -hintoja ja varata Caremarin lipun Ischia ja Procida välillä. Lisätietoja Caremaristä

Mistä lähtevät lautat Ischia? Mihin laivat saapuvat Procida?

Lähtösatama Ischia

Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar lautat lähtevät Procida seuraavista Ischia satamista:

Ischia
Kartta

Saapumissatama Procida

Caremar, Alicost, Alilauro tai Medmar alukset saapuvat Procida seuraavista satamista:

Procida
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ischia Procida, Ischia ja Procida välisen 8 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ischia ja Procida välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Medmar, Alilauro, Alicost ja Caremar). Tällä hetkellä Ischia ja Procida välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Ischia-Procida liikennöi 4 lauttayhtiötä: Medmar, Alilauro, Alicost ja Caremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar.

Vertaa ennen varausta Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ischia Procida -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ischia ja Procida välisen matkan aikana matkustat 8 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ischia Procida, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 12 € - 77 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ischia klo 06:10 kohti Procida.

Viimeinen lautta Procida lähtee Ischia yleensä klo 17:25.

Millainen on Ischia ja Procida välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ischia Procida suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ischia tapahtuvasta laivaan noususta Procida tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Medmar, Alilauro, Alicost ja Caremar merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Ischia ja Procida.

Laivaan nousu Ischia

Ennen kuin lähdet Ischia Procida -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Ischia satamaan / Sinun kannattaa saapua Ischia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Caremar, Alicost, Alilauro tai Medmar-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Ischia ja Procida väliselle reitille. / Etsi Ischia lauttaterminaalissa Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Procida menevään lauttaan nouseminen / Ischia lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Medmar, Alilauro, Alicost tai Caremar henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Ischia ja Procida välisellä lautalla

Caremar, Alicost, Alilauro tai Medmar:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Procida on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Procida tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Procida satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Procida ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Ischia Procida mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Procida.
  • Procida on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Procida läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Procida on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika