Isle of Lewis
Matkusta suoraan Ullapool lautta
Ullapool
Katso hinnat

Miten päästä Isle of Lewis Ullapool lautalla ?

Etsitkö täydellistä Isle of Lewis Ullapool lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Isle of Lewis Ullapool on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Isle of Lewis Ullapool voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Isle of Lewis Ullapool -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Isle of Lewis Ullapool -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Isle of Lewis Ullapool sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Isle of Lewis Ullapool lauttatietoa

Lähtösatama
Isle of Lewis
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Ullapool
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
81 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Isle of Lewis ja Ullapool välillä?

Jos haluat matkustaa Isle of Lewis ja Ullapool välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Isle of Lewis Ullapool
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Isle of Lewis ja Ullapool satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Isle of Lewis-Ullapool -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Isle of Lewis ja Ullapool välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Isle of Lewis? Mihin laivat saapuvat Ullapool?

Lähtösatama Isle of Lewis

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Ullapool seuraavista Isle of Lewis satamista:

Stornoway
Kartta

Saapumissatama Ullapool

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Ullapool seuraavista satamista:

Ullapool
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika