Ithaki
Matkusta suoraan Kefalonia lautta
Kefalonia
Katso hinnat

Miten päästä Ithaki Kefalonia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ithaki Kefalonia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ithaki Kefalonia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ithaki Kefalonia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ithaki Kefalonia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionian Group, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ithaki Kefalonia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionian Group laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ithaki Kefalonia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ithaki Kefalonia lauttatietoa

Lähtösatama
Ithaki
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Kefalonia
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
25 km
Lauttayhtiöt
Ionian Group
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ithaki ja Kefalonia välillä?

Jos haluat matkustaa Ithaki ja Kefalonia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionian Group, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionian Group Ithaki Kefalonia
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ithaki ja Kefalonia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ithaki-Kefalonia -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Ithaki ja Kefalonia välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä

Mistä lähtevät lautat Ithaki? Mihin laivat saapuvat Kefalonia?

Lähtösatama Ithaki

Ionian Group lautat lähtevät Kefalonia seuraavista Ithaki satamista:

Ithaka (Pisaetos)
Kartta

Saapumissatama Kefalonia

Ionian Group alukset saapuvat Kefalonia seuraavista satamista:

Argostoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika