Ithaki
Matkusta suoraan Kyllini lautta
Kyllini
Katso hinnat

Miten päästä Ithaki Kyllini lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ithaki Kyllini lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ithaki Kyllini on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ithaki Kyllini voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ithaki Kyllini -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Kefalonian Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ithaki Kyllini -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Kefalonian Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ithaki Kyllini sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ithaki Kyllini lauttatietoa

Lähtösatama
Ithaki
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Kyllini
Kreikka
Länsi-Kreikka
Etäisyys
64 km
Lauttayhtiöt
Kefalonian Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ithaki ja Kyllini välillä?

Jos haluat matkustaa Ithaki ja Kyllini välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Kefalonian Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Kefalonian Lines Ithaki Kyllini
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ithaki ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ithaki-Kyllini -hintoja ja varata Kefalonian Linesin lipun Ithaki ja Kyllini välillä. Lisätietoja Kefalonian Linesistä

Mistä lähtevät lautat Ithaki? Mihin laivat saapuvat Kyllini?

Lähtösatama Ithaki

Kefalonian Lines lautat lähtevät Kyllini seuraavista Ithaki satamista:

Ithaka (Pisaetos)
Kartta

Saapumissatama Kyllini

Kefalonian Lines alukset saapuvat Kyllini seuraavista satamista:

Kyllini
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika