Ithaki
Matkusta suoraan Sami lautta
Sami
Katso hinnat

Miten päästä Ithaki Sami lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ithaki Sami lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ithaki Sami on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ithaki Sami voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ithaki Sami -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ithaki Sami -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ithaki Sami sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ithaki Sami lauttatietoa

Lähtösatama
Ithaki
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Sami
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
14 km
Lauttayhtiöt
Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ithaki Sami: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ithaki Sami, lippujen hinnat vaihtelevat 3 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 18 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ithaki - Sami, on 10 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ithaki - Sami on 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 20 min saapua Sami, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Sami 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ithaki satamasta klo 07:40. Viimeinen laiva Sami lähtee Ithaki satamasta klo 17:15.

Keskimääräinen hinta Ithaki - Sami-lauttaristeilylle.
10 €
Lauttojen hintaluokka Ithaki Sami (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
3 € - 18 €
Keskimääräinen ylitysaika Ithaki - Sami
20 min
Ensimmäisen Sami menevän lautan lähtöaika
07:40
Viimeisen lautan lähtöaika Sami
17:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Sami
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Sami
17:35

Miksi ottaa lautta Ithaki Sami?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ithaki Sami kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sami. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ithaki Sami on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Ithaki Sami -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Sami stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Ithaki ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Sami. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ithaki-Sami risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Ithaki ja Sami välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ithaki ja Sami välillä?

Jos haluat matkustaa Ithaki ja Sami välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionian Group Ithaki Sami
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ithaki ja Sami satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ithaki-Sami -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Ithaki ja Sami välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä
Kefalonian Lines Ithaki Sami
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ithaki ja Sami satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ithaki-Sami -hintoja ja varata Kefalonian Linesin lipun Ithaki ja Sami välillä. Kefalonian Lines liikennöi Ithaki Sami 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Kefalonian Linesistä
30 min
7 ylitystä viikossa
Lefkada Palace Ithaki Sami
Lefkada Palace
Lefkada Palace harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ithaki ja Sami satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ithaki-Sami -hintoja ja varata Lefkada Palacein lipun Ithaki ja Sami välillä. Lisätietoja Lefkada Palaceistä

Mistä lähtevät lautat Ithaki? Mihin laivat saapuvat Sami?

Lähtösatama Ithaki

Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace lautat lähtevät Sami seuraavista Ithaki satamista:

Ithaka (Pisaetos)
Kartta

Saapumissatama Sami

Lefkada Palace, Kefalonian Lines tai Ionian Group alukset saapuvat Sami seuraavista satamista:

Sami
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ithaki Sami, Ithaki ja Sami välisen 14 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ithaki ja Sami välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Ionian Group, Kefalonian Lines ja Lefkada Palace). Tällä hetkellä Ithaki ja Sami välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Ithaki-Sami liikennöi 3 lauttayhtiötä: Ionian Group, Kefalonian Lines ja Lefkada Palace.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace.

Vertaa ennen varausta Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ithaki Sami -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ithaki ja Sami välisen matkan aikana matkustat 14 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ithaki Sami, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 3 € - 18 €. Havaitsemamme keskihinta oli 10 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ithaki klo 07:40 kohti Sami.

Viimeinen lautta Sami lähtee Ithaki yleensä klo 17:15.

Millainen on Ithaki ja Sami välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ithaki Sami suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Ithaki Sami -risteilyllä Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Ithaki laivaan noususta Sami tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ithaki ja Sami.

Laivaan nousu Ithaki

Ennen kuin lähdet Ithaki Sami -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Ithaki satamassa / Sinun kannattaa saapua Ithaki satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Lefkada Palace, Kefalonian Lines tai Ionian Group-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Ithaki ja Sami väliselle reitille. / Mene Ithaki lauttaterminaalin Lefkada Palace, Kefalonian Lines tai Ionian Group:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Sami menevään laivaan nouseminen / Varo Ithaki lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Ithaki ja Sami välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Ionian Group, Kefalonian Lines tai Lefkada Palace -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Sami

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Sami:

  • Lähestyminen Sami satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Sami satamassa. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Sami satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Sami satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Sami tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Sami läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Sami alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika