Jersey
Matkusta suoraan Granville lautta
Granville
Katso hinnat

Miten päästä Jersey Granville lautalla ?

Etsitkö täydellistä Jersey Granville lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Jersey Granville on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Jersey Granville voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Jersey Granville -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Manche Îles Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Jersey Granville -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Manche Îles Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Jersey Granville sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Jersey Granville lauttatietoa

Lähtösatama
Jersey
Yhdistynyt Kuningaskunta
Kanaalisaaret
Saapumissatama
Granville
Ranska
Normandia
Etäisyys
57 km
Lauttayhtiöt
Manche Îles Express
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Jersey Granville: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Jersey Granville, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 40 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Jersey - Granville, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Jersey - Granville on 1 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Granville, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Granville 1 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Jersey satamasta klo 16:40. Viimeinen laiva Granville lähtee Jersey satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Jersey - Granville-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Jersey Granville (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 40 €
Keskimääräinen ylitysaika Jersey - Granville
1 tuntia 15 min
Ensimmäisen Granville menevän lautan lähtöaika
16:40
Viimeisen lautan lähtöaika Granville
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Granville
18:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Granville
20:45

Mitkä yhtiöt liikennöivät Jersey ja Granville välillä?

Jos haluat matkustaa Jersey ja Granville välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Manche Îles Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Manche Îles Express Jersey Granville
Manche Îles Express
Manche Iles Express -norjalainen laivayhtiö perustettiin vuonna 2005 Conseil Général de la Manchen tuella, ja se tarjoaa säännöllistä liikennettä Jersey ja Granville välillä sekä yleisemmin Cotentinin ja Kanaalisaarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Jersey-Granville -hintoja ja varata Manche Îles Expressin lipun Jersey ja Granville välillä. Manche Îles Express liikennöi Jersey Granville 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Manche Îles Expressistä
1 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Jersey? Mihin laivat saapuvat Granville?

Lähtösatama Jersey

Manche Îles Express lautat lähtevät Granville seuraavista Jersey satamista:

Saint Helier Jersey Terminal
Kartta

Saapumissatama Granville

Manche Îles Express alukset saapuvat Granville seuraavista satamista:

Granville
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika