Jersey
Matkusta suoraan Guernsey lennot, lautta
Guernsey
Katso hinnat

Miten päästä Jersey Guernsey lautalla ?

Etsitkö täydellistä Jersey Guernsey lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Jersey Guernsey on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Jersey Guernsey voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Jersey Guernsey -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Condor Ferries tai Manche Îles Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Jersey Guernsey -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Condor Ferries tai Manche Îles Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Jersey Guernsey sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Jersey Guernsey lauttatietoa

Lähtösatama
Jersey
Yhdistynyt Kuningaskunta
Kanaalisaaret
Saapumissatama
Guernsey
Yhdistynyt Kuningaskunta
Kanaalisaaret
Etäisyys
43 km
Lauttayhtiöt
Condor Ferries, Manche Îles Express
Ylitysten tiheys
13 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Jersey Guernsey: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Jersey Guernsey, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 172 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Jersey - Guernsey, on 78 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Jersey - Guernsey on 1 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia saapua Guernsey, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Guernsey 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Jersey satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Guernsey lähtee Jersey satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Jersey - Guernsey-lauttaristeilylle.
78 €
Lauttojen hintaluokka Jersey Guernsey (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 172 €
Keskimääräinen ylitysaika Jersey - Guernsey
1 tuntia 14 min
Ensimmäisen Guernsey menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Guernsey
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Guernsey
09:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Guernsey
21:30

Miksi ottaa lautta Jersey Guernsey?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Jersey Guernsey kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Guernsey. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Jersey Guernsey on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Jersey Guernsey. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Jersey-Guernsey-risteilyllä Manche Îles Express tai Condor Ferries lautalla sinulla on Jersey-Guernsey-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Condor Ferries tai Manche Îles Express lauttaan Jersey, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Guernsey saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Condor Ferries tai Manche Îles Express.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Jersey ja Guernsey välisen matkan aikana voit käydä Condor Ferries tai Manche Îles Express -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Guernsey täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Jersey ja Guernsey välillä?

Jos haluat matkustaa Jersey ja Guernsey välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Condor Ferries tai Manche Îles Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Condor Ferries Jersey Guernsey
Condor Ferries
Condor Ferries on vuodesta 1964 lähtien ollut johtava yhtiö St Malon ja Kanaalisaarten sekä Ison-Britannian välisissä yhteyksissä. Vivanodalla voit vertailla Jersey-Guernsey -hintoja ja varata Condor Ferriesin lipun Jersey ja Guernsey välillä. Condor Ferries liikennöi Jersey Guernsey 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Condor Ferriesistä
1 tuntia
9 ylitystä viikossa
Manche Îles Express Jersey Guernsey
Manche Îles Express
Manche Iles Express -norjalainen laivayhtiö perustettiin vuonna 2005 Conseil Général de la Manchen tuella, ja se tarjoaa säännöllistä liikennettä Jersey ja Guernsey välillä sekä yleisemmin Cotentinin ja Kanaalisaarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Jersey-Guernsey -hintoja ja varata Manche Îles Expressin lipun Jersey ja Guernsey välillä. Manche Îles Express liikennöi Jersey Guernsey 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Manche Îles Expressistä
1 tuntia 20 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Jersey? Mihin laivat saapuvat Guernsey?

Lähtösatama Jersey

Condor Ferries tai Manche Îles Express lautat lähtevät Guernsey seuraavista Jersey satamista:

Saint Helier Jersey Terminal
Kartta

Saapumissatama Guernsey

Manche Îles Express tai Condor Ferries alukset saapuvat Guernsey seuraavista satamista:

Saint Peter Guernsey Terminal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Jersey Guernsey, Jersey ja Guernsey välisen 43 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Jersey ja Guernsey välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Condor Ferries ja Manche Îles Express). Tällä hetkellä Jersey ja Guernsey välillä on 13 ylitystä viikossa.

Reitillä Jersey-Guernsey liikennöi 2 lauttayhtiötä: Condor Ferries ja Manche Îles Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Condor Ferries, Manche Îles Express.

Jersey ja Guernsey välisen matkan aikana matkustat 43 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Jersey Guernsey, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 172 €. Havaitsemamme keskihinta oli 78 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Jersey klo 08:00 kohti Guernsey.

Viimeinen lautta Guernsey lähtee Jersey yleensä klo 20:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika