Kalundborg
Matkusta suoraan Samsø lautta
Samsø
Katso hinnat

Miten päästä Kalundborg Samsø lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalundborg Samsø lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalundborg Samsø on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalundborg Samsø voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalundborg Samsø -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten SamsøFærgen, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalundborg Samsø -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla SamsøFærgen laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalundborg Samsø sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalundborg Samsø lauttatietoa

Lähtösatama
Kalundborg
Tanska
Saapumissatama
Samsø
Tanska
Etäisyys
32 km
Lauttayhtiöt
SamsøFærgen
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalundborg ja Samsø välillä?

Jos haluat matkustaa Kalundborg ja Samsø välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten SamsøFærgen, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

SamsøFærgen Kalundborg Samsø
SamsøFærgen
SamsøFærgen harjoittaa lauttaliikennettä Tanska, mukaan lukien lauttaliikenne Kalundborg ja Samsø satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kalundborg-Samsø -hintoja ja varata SamsøFærgenin lipun Kalundborg ja Samsø välillä. Lisätietoja SamsøFærgenistä

Mistä lähtevät lautat Kalundborg? Mihin laivat saapuvat Samsø?

Lähtösatama Kalundborg

SamsøFærgen lautat lähtevät Samsø seuraavista Kalundborg satamista:

Port of Kalundborg
Kartta

Saapumissatama Samsø

SamsøFærgen alukset saapuvat Samsø seuraavista satamista:

Ballen
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika