Kalymnos
Matkusta suoraan Agios Kyrikos lautta
Agios Kyrikos
Katso hinnat

Miten päästä Kalymnos Agios Kyrikos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalymnos Agios Kyrikos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalymnos Agios Kyrikos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalymnos Agios Kyrikos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalymnos Agios Kyrikos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalymnos Agios Kyrikos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalymnos Agios Kyrikos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalymnos Agios Kyrikos lauttatietoa

Lähtösatama
Kalymnos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Etäisyys
96 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kalymnos Agios Kyrikos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kalymnos Agios Kyrikos, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 160 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kalymnos - Agios Kyrikos, on 82 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kalymnos - Agios Kyrikos on 3 tuntia 13 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 20 min saapua Agios Kyrikos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Kyrikos 2 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos satamasta klo 13:30. Viimeinen laiva Agios Kyrikos lähtee Kalymnos satamasta klo 22:50.

Keskimääräinen hinta Kalymnos - Agios Kyrikos-lauttaristeilylle.
82 €
Lauttojen hintaluokka Kalymnos Agios Kyrikos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 160 €
Keskimääräinen ylitysaika Kalymnos - Agios Kyrikos
3 tuntia 13 min
Ensimmäisen Agios Kyrikos menevän lautan lähtöaika
13:30
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Kyrikos
22:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
03:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
16:15

Miksi ottaa lautta Kalymnos Agios Kyrikos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kalymnos Agios Kyrikos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Kyrikos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kalymnos Agios Kyrikos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Nautit 360 asteen merinäköalasta Kalymnos satamasta Agios Kyrikos, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kalymnos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Agios Kyrikos täynnä energiaa.
Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Kalymnos Agios Kyrikos perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Kalymnos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Kalymnos ja Agios Kyrikos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalymnos ja Agios Kyrikos välillä?

Jos haluat matkustaa Kalymnos ja Agios Kyrikos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Kalymnos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kalymnos ja Agios Kyrikos välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Kalymnos Agios Kyrikos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 40 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
2 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Kalymnos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kalymnos ja Agios Kyrikos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kalymnos Agios Kyrikos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
4 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kalymnos? Mihin laivat saapuvat Agios Kyrikos?

Lähtösatama Kalymnos

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Agios Kyrikos seuraavista Kalymnos satamista:

Kalymnos
Kartta

Saapumissatama Agios Kyrikos

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Agios Kyrikos seuraavista satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kalymnos Agios Kyrikos, Kalymnos ja Agios Kyrikos välisen 96 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kalymnos ja Agios Kyrikos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Kalymnos ja Agios Kyrikos välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Kalymnos-Agios Kyrikos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Kalymnos ja Agios Kyrikos välisen matkan aikana matkustat 96 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kalymnos Agios Kyrikos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 160 €. Havaitsemamme keskihinta oli 82 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos klo 13:30 kohti Agios Kyrikos.

Viimeinen lautta Agios Kyrikos lähtee Kalymnos yleensä klo 22:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika