Kalymnos
Matkusta suoraan Astypalaia lautta
Astypalaia
Katso hinnat

Miten päästä Kalymnos Astypalaia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalymnos Astypalaia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalymnos Astypalaia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalymnos Astypalaia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalymnos Astypalaia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalymnos Astypalaia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalymnos Astypalaia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalymnos Astypalaia lauttatietoa

Lähtösatama
Kalymnos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Astypalaia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
75 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kalymnos Astypalaia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kalymnos Astypalaia, lippujen hinnat vaihtelevat 13 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 170 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kalymnos - Astypalaia, on 70 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kalymnos - Astypalaia on 2 tuntia 24 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 50 min saapua Astypalaia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Astypalaia 2 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos satamasta klo 00:25. Viimeinen laiva Astypalaia lähtee Kalymnos satamasta klo 22:55.

Keskimääräinen hinta Kalymnos - Astypalaia-lauttaristeilylle.
70 €
Lauttojen hintaluokka Kalymnos Astypalaia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
13 € - 170 €
Keskimääräinen ylitysaika Kalymnos - Astypalaia
2 tuntia 24 min
Ensimmäisen Astypalaia menevän lautan lähtöaika
00:25
Viimeisen lautan lähtöaika Astypalaia
22:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
01:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
13:45

Miksi ottaa lautta Kalymnos Astypalaia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kalymnos Astypalaia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Astypalaia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kalymnos Astypalaia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kalymnos ja Astypalaia välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Astypalaia täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Kalymnos Astypalaia perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Kalymnos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Kalymnos ja Astypalaia välisen lauttamatkan pitkään.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Kalymnos ja Astypalaia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalymnos ja Astypalaia välillä?

Jos haluat matkustaa Kalymnos ja Astypalaia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Kalymnos Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kalymnos-Astypalaia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Astypalaia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Kalymnos ja Astypalaia välillä. Blue Star Ferries liikennöi Kalymnos Astypalaia 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
2 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Kalymnos Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Astypalaia -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kalymnos ja Astypalaia välillä. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Kalymnos? Mihin laivat saapuvat Astypalaia?

Lähtösatama Kalymnos

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Astypalaia seuraavista Kalymnos satamista:

Kalymnos
Kartta

Saapumissatama Astypalaia

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Astypalaia seuraavista satamista:

Astypalea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kalymnos Astypalaia, Kalymnos ja Astypalaia välisen 75 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kalymnos ja Astypalaia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Kalymnos ja Astypalaia välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Kalymnos-Astypalaia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Kalymnos ja Astypalaia välisen matkan aikana matkustat 75 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kalymnos Astypalaia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 13 € - 170 €. Havaitsemamme keskihinta oli 70 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos klo 00:25 kohti Astypalaia.

Viimeinen lautta Astypalaia lähtee Kalymnos yleensä klo 22:55.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika