Kalymnos
Matkusta suoraan Leipsoi lautta
Leipsoi
Katso hinnat

Miten päästä Kalymnos Leipsoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalymnos Leipsoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalymnos Leipsoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalymnos Leipsoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalymnos Leipsoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalymnos Leipsoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalymnos Leipsoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalymnos Leipsoi lauttatietoa

Lähtösatama
Kalymnos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
43 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kalymnos Leipsoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kalymnos Leipsoi, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 120 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kalymnos - Leipsoi, on 55 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kalymnos - Leipsoi on 1 tuntia 36 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 15 min saapua Leipsoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Leipsoi 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Leipsoi lähtee Kalymnos satamasta klo 23:45.

Keskimääräinen hinta Kalymnos - Leipsoi-lauttaristeilylle.
55 €
Lauttojen hintaluokka Kalymnos Leipsoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 120 €
Keskimääräinen ylitysaika Kalymnos - Leipsoi
1 tuntia 36 min
Ensimmäisen Leipsoi menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Leipsoi
23:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
00:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
14:45

Miksi ottaa lautta Kalymnos Leipsoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kalymnos Leipsoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Leipsoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kalymnos Leipsoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kalymnos ja Leipsoi välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Leipsoi täynnä energiaa.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Kalymnos Leipsoi valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Kalymnos Leipsoi perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Kalymnos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Leipsoi lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Kalymnos ja Leipsoi välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalymnos ja Leipsoi välillä?

Jos haluat matkustaa Kalymnos ja Leipsoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Kalymnos Leipsoi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kalymnos-Leipsoi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Leipsoi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Kalymnos ja Leipsoi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Kalymnos Leipsoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Kalymnos Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Leipsoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kalymnos ja Leipsoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Kalymnos Leipsoi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
2 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kalymnos? Mihin laivat saapuvat Leipsoi?

Lähtösatama Kalymnos

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Leipsoi seuraavista Kalymnos satamista:

Kalymnos
Kartta

Saapumissatama Leipsoi

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Leipsoi seuraavista satamista:

Port of Leipsoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kalymnos Leipsoi, Kalymnos ja Leipsoi välisen 43 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kalymnos ja Leipsoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Kalymnos ja Leipsoi välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Kalymnos-Leipsoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Kalymnos ja Leipsoi välisen matkan aikana matkustat 43 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kalymnos Leipsoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 120 €. Havaitsemamme keskihinta oli 55 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos klo 07:00 kohti Leipsoi.

Viimeinen lautta Leipsoi lähtee Kalymnos yleensä klo 23:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika