Suositeltu reitti
Kalymnos
Matkusta suoraan Pigadia lautta
Pigadia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kalymnos
Matkusta lautta Rodos
Rodos
Matkusta lautta Pigadia
Pigadia
Katso hinnat

Miten päästä Kalymnos Pigadia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalymnos Pigadia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalymnos Pigadia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalymnos Pigadia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalymnos Pigadia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalymnos Pigadia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalymnos Pigadia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalymnos Pigadia lauttatietoa

Lähtösatama
Kalymnos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Pigadia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
162 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets, Dodekanisos Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalymnos ja Pigadia välillä?

Jos haluat matkustaa Kalymnos ja Pigadia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Kalymnos Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kalymnos-Pigadia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Pigadia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Kalymnos ja Pigadia välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Kalymnos? Mihin laivat saapuvat Pigadia?

Lähtösatama Kalymnos

Blue Star Ferries lautat lähtevät Pigadia seuraavista Kalymnos satamista:

Kalymnos
Kartta

Saapumissatama Pigadia

Blue Star Ferries alukset saapuvat Pigadia seuraavista satamista:

Karpathos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Kalymnos Pigadia.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kalymnos-Pigadia liikennöi 1 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets, Dodekanisos Seaways.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika