Kalymnos
Matkusta suoraan Symi lautta
Symi
Katso hinnat

Miten päästä Kalymnos Symi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalymnos Symi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalymnos Symi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalymnos Symi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalymnos Symi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalymnos Symi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalymnos Symi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalymnos Symi lauttatietoa

Lähtösatama
Kalymnos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
85 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kalymnos Symi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kalymnos Symi, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 195 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kalymnos - Symi, on 80 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kalymnos - Symi on 3 tuntia 35 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 45 min saapua Symi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Symi 2 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos satamasta klo 01:20. Viimeinen laiva Symi lähtee Kalymnos satamasta klo 15:35.

Keskimääräinen hinta Kalymnos - Symi-lauttaristeilylle.
80 €
Lauttojen hintaluokka Kalymnos Symi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 195 €
Keskimääräinen ylitysaika Kalymnos - Symi
3 tuntia 35 min
Ensimmäisen Symi menevän lautan lähtöaika
01:20
Viimeisen lautan lähtöaika Symi
15:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
05:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
17:35

Miksi ottaa lautta Kalymnos Symi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kalymnos Symi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Symi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kalymnos Symi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Kalymnos ja Symi välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Symi täynnä energiaa.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Kalymnos ja Symi väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautalla Kalymnos ja Symi välisen 85 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Kalymnos-Symi risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalymnos ja Symi välillä?

Jos haluat matkustaa Kalymnos ja Symi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Kalymnos Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kalymnos-Symi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Symi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Kalymnos ja Symi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Kalymnos Symi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
3 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Kalymnos Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kalymnos-Symi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kalymnos ja Symi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Kalymnos Symi 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
2 tuntia 10 min
5 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kalymnos? Mihin laivat saapuvat Symi?

Lähtösatama Kalymnos

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Symi seuraavista Kalymnos satamista:

Kalymnos
Kartta

Saapumissatama Symi

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Symi seuraavista satamista:

Symi (Simi)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kalymnos Symi, Kalymnos ja Symi välisen 85 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kalymnos ja Symi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Kalymnos ja Symi välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Kalymnos-Symi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Kalymnos ja Symi välisen matkan aikana matkustat 85 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kalymnos Symi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 195 €. Havaitsemamme keskihinta oli 80 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kalymnos klo 01:20 kohti Symi.

Viimeinen lautta Symi lähtee Kalymnos yleensä klo 15:35.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika