Kapellskär
Matkusta suoraan Lumparland lautta
Lumparland
Katso hinnat

Miten päästä Kapellskär Lumparland lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kapellskär Lumparland lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kapellskär Lumparland on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kapellskär Lumparland voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kapellskär Lumparland -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines tai Tallink, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kapellskär Lumparland -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines tai Tallink laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kapellskär Lumparland sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kapellskär Lumparland lauttatietoa

Lähtösatama
Kapellskär
Ruotsi
Saapumissatama
Lumparland
Suomi
Ahvenanmaa
Etäisyys
80 km
Lauttayhtiöt
Finnlines, Tallink
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kapellskär Lumparland: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kapellskär Lumparland, lippujen hinnat vaihtelevat 75 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 219 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kapellskär - Lumparland, on 113 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kapellskär - Lumparland on 3 tuntia 26 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 40 min saapua Lumparland, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lumparland 3 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kapellskär satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Lumparland lähtee Kapellskär satamasta klo 21:45.

Keskimääräinen hinta Kapellskär - Lumparland-lauttaristeilylle.
113 €
Lauttojen hintaluokka Kapellskär Lumparland (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
75 € - 219 €
Keskimääräinen ylitysaika Kapellskär - Lumparland
3 tuntia 26 min
Ensimmäisen Lumparland menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Lumparland
21:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lumparland
02:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lumparland
14:40

Miksi ottaa lautta Kapellskär Lumparland?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kapellskär Lumparland kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lumparland. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kapellskär Lumparland on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Kapellskär ja Lumparland välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Lumparland saapuessasi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Kapellskär ja Lumparland välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Finnlines tai Tallink laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kapellskär ja Lumparland väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Lumparland. Kannattaa kuitenkin kysyä Finnlines tai Tallink miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kapellskär ja Lumparland välillä?

Jos haluat matkustaa Kapellskär ja Lumparland välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines tai Tallink, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Kapellskär Lumparland
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Kapellskär-Lumparland -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Kapellskär ja Lumparland välillä. Finnlines liikennöi Kapellskär Lumparland 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 40 min. Lisätietoja Finnlinesistä
3 tuntia 40 min
14 ylitystä viikossa
Tallink Kapellskär Lumparland
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Kapellskär-Lumparland -hintoja ja varata Tallinkin lipun Kapellskär ja Lumparland välillä. Lisätietoja Tallinkistä

Mistä lähtevät lautat Kapellskär? Mihin laivat saapuvat Lumparland?

Lähtösatama Kapellskär

Finnlines tai Tallink lautat lähtevät Lumparland seuraavista Kapellskär satamista:

Kapellskar
Kartta

Saapumissatama Lumparland

Tallink tai Finnlines alukset saapuvat Lumparland seuraavista satamista:

Langnas
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kapellskär Lumparland, Kapellskär ja Lumparland välisen 80 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kapellskär ja Lumparland välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Finnlines ja Tallink). Tällä hetkellä Kapellskär ja Lumparland välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Kapellskär-Lumparland liikennöi 2 lauttayhtiötä: Finnlines ja Tallink.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines, Tallink.

Vertaa ennen varausta Finnlines, Tallink hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kapellskär Lumparland -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kapellskär ja Lumparland välisen matkan aikana matkustat 80 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kapellskär Lumparland, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 75 € - 219 €. Havaitsemamme keskihinta oli 113 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kapellskär klo 07:00 kohti Lumparland.

Viimeinen lautta Lumparland lähtee Kapellskär yleensä klo 21:45.

Koe Kapellskär ja Lumparland välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Kapellskär ja Lumparland välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Kapellskär tapahtuvasta laivaan noususta Lumparland tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Finnlines ja Tallink merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kapellskär ja Lumparland.

Laivaan nousu Kapellskär

Ennen kuin Kapellskär Lumparland -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Kapellskär satamaan / Sinun tulee saapua Kapellskär lauttaterminaaliin Finnlines tai Tallink asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Kapellskär ja Lumparland väliselle reitille. / Mene Kapellskär lauttaterminaalin Tallink tai Finnlines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lumparland menevään lauttaan nouseminen / Kapellskär lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Finnlines tai Tallink henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kapellskär ja Lumparland välinen risteily: laivalla...

Finnlines tai Tallink laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Lumparland, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Lumparland tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Lumparland satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Lumparland satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Kapellskär Lumparland mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lumparland.
  • Laivalta poistuminen ja Lumparland tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Lumparland läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lumparland alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika