Kapellskär
Matkusta suoraan Paldiski lautta
Paldiski
Katso hinnat

Miten päästä Kapellskär Paldiski lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kapellskär Paldiski lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kapellskär Paldiski on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kapellskär Paldiski voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kapellskär Paldiski -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten DFDS Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kapellskär Paldiski -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla DFDS Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kapellskär Paldiski sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kapellskär Paldiski lauttatietoa

Lähtösatama
Kapellskär
Ruotsi
Saapumissatama
Paldiski
Viro
Etäisyys
284 km
Lauttayhtiöt
DFDS Seaways
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kapellskär Paldiski: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kapellskär Paldiski, lippujen hinnat vaihtelevat 154 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 236 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kapellskär - Paldiski, on 182 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kapellskär - Paldiski on 9 tuntia 42 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia saapua Paldiski, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Paldiski 9 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kapellskär satamasta klo 09:30. Viimeinen laiva Paldiski lähtee Kapellskär satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Kapellskär - Paldiski-lauttaristeilylle.
182 €
Lauttojen hintaluokka Kapellskär Paldiski (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
154 € - 236 €
Keskimääräinen ylitysaika Kapellskär - Paldiski
9 tuntia 42 min
Ensimmäisen Paldiski menevän lautan lähtöaika
09:30
Viimeisen lautan lähtöaika Paldiski
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Paldiski
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Paldiski
20:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kapellskär ja Paldiski välillä?

Jos haluat matkustaa Kapellskär ja Paldiski välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten DFDS Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

DFDS Seaways Kapellskär Paldiski
DFDS Seaways
DFDS Seaways on Kööpenhaminassa, Tanskassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa matkustajaliikenne- ja ajoneuvoliikennettä Pohjois-Euroopan satamien välillä, mukaan lukien Doverin, Antwerpenin ja Calais'n satamat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mutta myös Oslon ja Kööpenhaminan satamien välillä, Norjan ja Ruotsin satamien välillä sekä muiden Euroopan satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kapellskär-Paldiski -hintoja ja varata DFDS Seawaysin lipun Kapellskär ja Paldiski välillä. DFDS Seaways liikennöi Kapellskär Paldiski 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia. Lisätietoja DFDS Seawaysistä
9 tuntia
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kapellskär? Mihin laivat saapuvat Paldiski?

Lähtösatama Kapellskär

DFDS Seaways lautat lähtevät Paldiski seuraavista Kapellskär satamista:

Kapellskar
Kartta

Saapumissatama Paldiski

DFDS Seaways alukset saapuvat Paldiski seuraavista satamista:

Port of Paldiski
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika