Karlovasi
Matkusta suoraan Mytilene lautta
Mytilene
Katso hinnat

Miten päästä Karlovasi Mytilene lautalla ?

Etsitkö täydellistä Karlovasi Mytilene lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Karlovasi Mytilene on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Karlovasi Mytilene voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Karlovasi Mytilene -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Karlovasi Mytilene -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Karlovasi Mytilene sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Karlovasi Mytilene lauttatietoa

Lähtösatama
Karlovasi
Kreikka
Saapumissatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
148 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Karlovasi Mytilene: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Karlovasi Mytilene, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 128 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Karlovasi - Mytilene, on 66 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Karlovasi - Mytilene on 6 tuntia 16 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 10 min saapua Mytilene, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mytilene 5 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Karlovasi satamasta klo 00:30. Viimeinen laiva Mytilene lähtee Karlovasi satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Karlovasi - Mytilene-lauttaristeilylle.
66 €
Lauttojen hintaluokka Karlovasi Mytilene (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 128 €
Keskimääräinen ylitysaika Karlovasi - Mytilene
6 tuntia 16 min
Ensimmäisen Mytilene menevän lautan lähtöaika
00:30
Viimeisen lautan lähtöaika Mytilene
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
01:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
13:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Karlovasi ja Mytilene välillä?

Jos haluat matkustaa Karlovasi ja Mytilene välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Karlovasi Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Karlovasi-Mytilene -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Karlovasi ja Mytilene välillä. Hellenic Seaways liikennöi Karlovasi Mytilene 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
5 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Karlovasi? Mihin laivat saapuvat Mytilene?

Lähtösatama Karlovasi

Hellenic Seaways lautat lähtevät Mytilene seuraavista Karlovasi satamista:

Karlovasi
Kartta

Saapumissatama Mytilene

Hellenic Seaways alukset saapuvat Mytilene seuraavista satamista:

Mytilene
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika