Kavala
Matkusta suoraan Agios Efstratios lautta
Agios Efstratios
Katso hinnat

Miten päästä Kavala Agios Efstratios lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kavala Agios Efstratios lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kavala Agios Efstratios on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kavala Agios Efstratios voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kavala Agios Efstratios -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kavala Agios Efstratios -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kavala Agios Efstratios sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kavala Agios Efstratios lauttatietoa

Lähtösatama
Kavala
Kreikka
Saapumissatama
Agios Efstratios
Kreikka
Etäisyys
163 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kavala Agios Efstratios: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kavala Agios Efstratios, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 122 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kavala - Agios Efstratios, on 74 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kavala - Agios Efstratios on 6 tuntia 42 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 50 min saapua Agios Efstratios, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Efstratios 6 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kavala satamasta klo 09:00. Viimeinen laiva Agios Efstratios lähtee Kavala satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Kavala - Agios Efstratios-lauttaristeilylle.
74 €
Lauttojen hintaluokka Kavala Agios Efstratios (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 122 €
Keskimääräinen ylitysaika Kavala - Agios Efstratios
6 tuntia 42 min
Ensimmäisen Agios Efstratios menevän lautan lähtöaika
09:00
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Efstratios
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Efstratios
00:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Efstratios
22:45

Miksi ottaa lautta Kavala Agios Efstratios?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kavala Agios Efstratios kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Efstratios. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kavala Agios Efstratios on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Kavala satamasta Agios Efstratios, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines lauttaan Kavala, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Agios Efstratios saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Agios Efstratios saapumiseen asti.
Huolehtiva henkilökunta
Kavala ja Agios Efstratios välisen matkan jokaisella minuutilla, Kavala satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Agios Efstratios tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kavala ja Agios Efstratios välillä?

Jos haluat matkustaa Kavala ja Agios Efstratios välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kavala Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kavala-Agios Efstratios -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kavala ja Agios Efstratios välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kavala Agios Efstratios 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
6 tuntia 20 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Kavala Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kavala-Agios Efstratios -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kavala ja Agios Efstratios välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Aegean Sea Lines Kavala Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kavala ja Agios Efstratios satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kavala-Agios Efstratios -hintoja ja varata Aegean Sea Linesin lipun Kavala ja Agios Efstratios välillä. Lisätietoja Aegean Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kavala? Mihin laivat saapuvat Agios Efstratios?

Lähtösatama Kavala

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines lautat lähtevät Agios Efstratios seuraavista Kavala satamista:

Kavala
Kartta

Saapumissatama Agios Efstratios

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Agios Efstratios seuraavista satamista:

Agios Efstratios
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kavala Agios Efstratios, Kavala ja Agios Efstratios välisen 163 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kavala ja Agios Efstratios välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines). Tällä hetkellä Kavala ja Agios Efstratios välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Kavala-Agios Efstratios liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kavala Agios Efstratios -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kavala ja Agios Efstratios välisen matkan aikana matkustat 163 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kavala Agios Efstratios, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 26 € - 122 €. Havaitsemamme keskihinta oli 74 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kavala klo 09:00 kohti Agios Efstratios.

Viimeinen lautta Agios Efstratios lähtee Kavala yleensä klo 18:00.

Millainen on Kavala ja Agios Efstratios välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Kavala ja Agios Efstratios välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Kavala ja laivasta poistumisesta Agios Efstratios. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kavala ja Agios Efstratios.

Laivaan nousu Kavala

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Kavala Agios Efstratios -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Kavala satamassa / Kavala lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Kavala ja Agios Efstratios väliselle reitille. / Mene Kavala lauttaterminaalin Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Agios Efstratios menevään lauttaan nouseminen / Varo Kavala lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kavala ja Agios Efstratios välisellä reitillä olevalla aluksella.

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Agios Efstratios

Tässä on tietoa Agios Efstratios tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Agios Efstratios satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Agios Efstratios satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Agios Efstratios satamaan.
  • Agios Efstratios on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Agios Efstratios läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Agios Efstratios alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika