Matkustaminen lautalla Kavala Attica

Matkustaminen lautalla Kavala Attica on erinomainen valinta! Kavala Attica -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines), jotka palvelevat Ateena, Lavrio ja Kavala satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Kavala Attica -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Kavala Attica luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
6 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Kavala Attica lauttareitit

Etsitkö lauttaa Kavala - Attica? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Kavala ja Attica välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Kavala, Lavrio tai Ateena käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Kavala Attica -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Kavala ja Attica välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Kavala Attica - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Kavala paikkaan Attica

Attica: Saapuminen lautalla paikasta Kavala ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Ateenasta, Kreikan vilkkaasta pääkaupungista. Täällä et voi jättää väliin ikonista Akropolista, jonka muinaiset temppelit, kuten Parthenon ja Erechtheion, tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Kävele Ateenan historiallisen kaupunginosan Plakan viehättävillä kujilla ja löydä viehättäviä putiikkeja, perinteisiä ravintoloita ja piilotettuja aarteita. Älä unohda vierailla Akropolis-museossa oppiaksesi lisää tämän antiikin kaupungin kiehtovasta historiasta.

Kun olet valmis lähtemään pois Ateenan hälinästä, lähde lautalla Pireuksesta Salamisin saarelle, joka sijaitsee vain 20 minuutin päässä rannikolta. Täällä voit tutustua muinaisen kreikkalaisen Salamisin kaupungin raunioihin, joka on kuuluisa historiallisesta taistelustaan persialaisia vastaan. Voit myös hyödyntää Salamisin viehättäviä rantoja rentoutuaksesi ja uidaksesi Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None