Kea
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Kea Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kea Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kea Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kea Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kea Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kea Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kea Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kea Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Kea
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Kea Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kea Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kea Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Kea, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Kea Kythnos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Kythnos täysin rentoutuneena.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Kea Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries lautalla, joka kulkee 29 km matkan Kythnos alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Kythnos niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kea ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Kea ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kea Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kea-Kythnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kea ja Kythnos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Kea Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kea-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kea ja Kythnos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Triton Ferries Kea Kythnos
Triton Ferries
Triton Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kea ja Kythnos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kea-Kythnos -hintoja ja varata Triton Ferriesin lipun Kea ja Kythnos välillä. Lisätietoja Triton Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Kea? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Kea

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries lautat lähtevät Kythnos seuraavista Kea satamista:

Kea Korissia
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Triton Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kea-Kythnos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets ja Triton Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kea Kythnos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kea ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 29 km.

Kokemuksesi Kea Kythnos -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Kea Kythnos suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Kea tapahtuvasta laivaan noususta Kythnos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Sea Jets ja Triton Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kea ja Kythnos.

Valmiina laivaan nousuun Kea

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Kea Kythnos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Kea satamassa / Sinun tulee saapua Kea lauttaterminaaliin Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Kea ja Kythnos väliselle reitille. / Mene Kea lauttaterminaalin Triton Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Kythnos menevään lauttaan nouseminen / Varo Kea lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Triton Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Kea ja Kythnos välisellä lautalla

Triton Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Kythnos

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Kythnos:

  • Lähestyminen Kythnos satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Kythnos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kythnos satamaan.
  • Kythnos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kythnos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Kythnos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika