Suositeltu reitti
Kea
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kea
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Kea Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kea Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kea Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kea Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kea Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines tai Cyclades Fast Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kea Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kea Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kea Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Kea
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
109 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kea Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kea Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 16 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kea - Naxos, on 16 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kea - Naxos on 7 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 45 min saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 7 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kea satamasta klo 08:40.

Keskimääräinen hinta Kea - Naxos-lauttaristeilylle.
16 €
Lauttojen hintaluokka Kea Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 16 €
Keskimääräinen ylitysaika Kea - Naxos
7 tuntia 45 min
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
08:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
16:25

Miksi ottaa lautta Kea Naxos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kea Naxos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Naxos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kea Naxos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Kea ja Naxos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Kea, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Kea ja Naxos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Kea Naxos lauttamatka on päinvastainen! Sea Jets tai Hellenic Seaways liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Naxos täysin rentoutuneena.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Sea Jets tai Hellenic Seaways henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Kea, siihen asti, kun se lähtee Naxos. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kea ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Kea ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Kea Naxos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kea-Naxos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kea ja Naxos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Hellenic Seaways Kea Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kea-Naxos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kea ja Naxos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kea Naxos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
7 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kea? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Kea

Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Naxos seuraavista Kea satamista:

Kea Korissia
Kartta

Saapumissatama Naxos

Hellenic Seaways tai Sea Jets alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Kea Naxos.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kea Naxos, Kea ja Naxos välisen 109 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kea ja Naxos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Kea ja Naxos välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Kea-Naxos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Kea ja Naxos välisen matkan aikana matkustat 109 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kea Naxos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 16 €. Havaitsemamme keskihinta oli 16 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kea klo 08:40 kohti Naxos.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika