Kefalonia
Matkusta suoraan Kyllini lautta
Kyllini
Katso hinnat

Miten päästä Kefalonia Kyllini lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kefalonia Kyllini lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kefalonia Kyllini on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kefalonia Kyllini voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kefalonia Kyllini -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kefalonia Kyllini -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kefalonia Kyllini sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kefalonia Kyllini lauttatietoa

Lähtösatama
Kefalonia
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Kyllini
Kreikka
Länsi-Kreikka
Etäisyys
59 km
Lauttayhtiöt
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kefalonia Kyllini: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kefalonia Kyllini, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 72 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kefalonia - Kyllini, on 43 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kefalonia - Kyllini on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Kyllini, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kyllini 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kefalonia satamasta klo 04:45. Viimeinen laiva Kyllini lähtee Kefalonia satamasta klo 15:00.

Keskimääräinen hinta Kefalonia - Kyllini-lauttaristeilylle.
43 €
Lauttojen hintaluokka Kefalonia Kyllini (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 72 €
Keskimääräinen ylitysaika Kefalonia - Kyllini
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Kyllini menevän lautan lähtöaika
04:45
Viimeisen lautan lähtöaika Kyllini
15:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kyllini
06:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kyllini
16:30

Miksi ottaa lautta Kefalonia Kyllini?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kefalonia Kyllini kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kyllini. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kefalonia Kyllini on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Kefalonia Kyllini lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Kyllini stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Kefalonia ja Kyllini välisen matkan jokaisella minuutilla, Kefalonia satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Kyllini tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Kefalonia ja Kyllini välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kefalonia ja Kyllini välillä?

Jos haluat matkustaa Kefalonia ja Kyllini välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionan Ferries Kefalonia Kyllini
Ionan Ferries
Ionan Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kefalonia ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kefalonia-Kyllini -hintoja ja varata Ionan Ferriesin lipun Kefalonia ja Kyllini välillä. Lisätietoja Ionan Ferriesistä
Ionian Group Kefalonia Kyllini
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kefalonia ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kefalonia-Kyllini -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Kefalonia ja Kyllini välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä
Kefalonian Lines Kefalonia Kyllini
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kefalonia ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kefalonia-Kyllini -hintoja ja varata Kefalonian Linesin lipun Kefalonia ja Kyllini välillä. Kefalonian Lines liikennöi Kefalonia Kyllini 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Kefalonian Linesistä
1 tuntia 20 min
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Kefalonia? Mihin laivat saapuvat Kyllini?

Lähtösatama Kefalonia

Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines lautat lähtevät Kyllini seuraavista Kefalonia satamista:

Poros
Kartta
Argostoli
Kartta
Poros (Kefalonia)
Kartta

Saapumissatama Kyllini

Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries alukset saapuvat Kyllini seuraavista satamista:

Kyllini
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kefalonia Kyllini, Kefalonia ja Kyllini välisen 59 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kefalonia ja Kyllini välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines). Tällä hetkellä Kefalonia ja Kyllini välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Kefalonia-Kyllini liikennöi 3 lauttayhtiötä: Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Vertaa ennen varausta Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kefalonia Kyllini -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kefalonia ja Kyllini välisen matkan aikana matkustat 59 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kefalonia Kyllini, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 72 €. Havaitsemamme keskihinta oli 43 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kefalonia klo 04:45 kohti Kyllini.

Viimeinen lautta Kyllini lähtee Kefalonia yleensä klo 15:00.

Koe Kefalonia ja Kyllini välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Kefalonia ja Kyllini välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Kefalonia tapahtuvasta laivaan noususta Kyllini tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kefalonia ja Kyllini.

Laivaan nousu Kefalonia

Ennen kuin Kefalonia Kyllini -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Kefalonia satamassa / Kefalonia lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Kefalonia ja Kyllini väliselle reitille. / Kefalonia esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries:n lipunmyyntitiskillä Kefalonia lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Kyllini menevään lauttaan nouseminen / Varo Kefalonia lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kefalonia ja Kyllini välisellä reitillä olevalla aluksella.

Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Kyllini

Tässä on tietoa Kyllini tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kyllini satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Kyllini satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kyllini satamaan.
  • Kyllini on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Kyllini sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kyllini odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika