Kennacraig
Matkusta suoraan Glenegedale lautta
Glenegedale
Katso hinnat

Miten päästä Kennacraig Glenegedale lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kennacraig Glenegedale lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kennacraig Glenegedale on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kennacraig Glenegedale voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kennacraig Glenegedale -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kennacraig Glenegedale -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kennacraig Glenegedale sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kennacraig Glenegedale lauttatietoa

Lähtösatama
Kennacraig
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Glenegedale
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
49 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kennacraig ja Glenegedale välillä?

Jos haluat matkustaa Kennacraig ja Glenegedale välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Kennacraig Glenegedale
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Kennacraig ja Glenegedale satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kennacraig-Glenegedale -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Kennacraig ja Glenegedale välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Kennacraig? Mihin laivat saapuvat Glenegedale?

Lähtösatama Kennacraig

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Glenegedale seuraavista Kennacraig satamista:

Kennacraig
Kartta

Saapumissatama Glenegedale

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Glenegedale seuraavista satamista:

Port Ellen
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika