Kimolos
Matkusta suoraan Serifos lautta
Serifos
Katso hinnat

Miten päästä Kimolos Serifos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kimolos Serifos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kimolos Serifos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kimolos Serifos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kimolos Serifos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kimolos Serifos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kimolos Serifos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kimolos Serifos lauttatietoa

Lähtösatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
8 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kimolos Serifos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kimolos Serifos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 36 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kimolos - Serifos, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kimolos - Serifos on 2 tuntia 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 50 min saapua Serifos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Serifos 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Kimolos satamasta klo 11:35. Viimeinen laiva Serifos lähtee Kimolos satamasta klo 16:15.

Keskimääräinen hinta Kimolos - Serifos-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Kimolos Serifos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 36 €
Keskimääräinen ylitysaika Kimolos - Serifos
2 tuntia 32 min
Ensimmäisen Serifos menevän lautan lähtöaika
11:35
Viimeisen lautan lähtöaika Serifos
16:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
12:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
19:45

Miksi ottaa lautta Kimolos Serifos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kimolos Serifos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Serifos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kimolos Serifos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Kimolos Serifos valmiina auttamaan sinua. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Kimolos Serifos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Serifos varmasti jo levänneenä.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Kimolos ja Serifos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Kimolos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Serifos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Kimolos ja Serifos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kimolos ja Serifos välillä?

Jos haluat matkustaa Kimolos ja Serifos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aegean Speed Lines Kimolos Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Serifos -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Kimolos ja Serifos välillä. Aegean Speed Lines liikennöi Kimolos Serifos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
1 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Kimolos Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Serifos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kimolos ja Serifos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kimolos Serifos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia
3 ylitystä viikossa
Zante Ferries Kimolos Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Serifos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Kimolos ja Serifos välillä. Zante Ferries liikennöi Kimolos Serifos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 40 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
1 tuntia 40 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kimolos? Mihin laivat saapuvat Serifos?

Lähtösatama Kimolos

Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Serifos seuraavista Kimolos satamista:

Kimolos
Kartta

Saapumissatama Serifos

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines alukset saapuvat Serifos seuraavista satamista:

Serifos
Kartta
Serifos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kimolos Serifos, Kimolos ja Serifos välisen 41 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kimolos ja Serifos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Kimolos ja Serifos välillä on 8 ylitystä viikossa.

Reitillä Kimolos-Serifos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kimolos Serifos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kimolos ja Serifos välisen matkan aikana matkustat 41 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kimolos Serifos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 36 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kimolos klo 11:35 kohti Serifos.

Viimeinen lautta Serifos lähtee Kimolos yleensä klo 16:15.

Koe Kimolos ja Serifos välinen lauttamatka

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Kimolos Serifos suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Kimolos tapahtuvasta laivaan noususta Serifos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kimolos ja Serifos.

Lähtö Kimolos lautalla

Ennen kuin lähdet Kimolos Serifos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Kimolos satamassa / Sinun tulee saapua Kimolos lauttaterminaaliin Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Kimolos ja Serifos väliselle reitille. / Etsi Kimolos lauttaterminaalissa Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Serifos menevään lauttaan nouseminen / Varo Kimolos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Kimolos ja Serifos välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Serifos

Tässä on tietoa Serifos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Serifos satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Serifos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Kimolos Serifos mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Serifos.
  • Laivalta poistuminen ja Serifos tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Serifos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Serifos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika