Kimolos
Matkusta suoraan Sikinos lautta
Sikinos
Katso hinnat

Miten päästä Kimolos Sikinos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kimolos Sikinos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kimolos Sikinos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kimolos Sikinos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kimolos Sikinos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kimolos Sikinos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kimolos Sikinos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kimolos Sikinos lauttatietoa

Lähtösatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Sikinos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
50 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kimolos Sikinos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kimolos Sikinos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 8 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kimolos - Sikinos, on 8 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kimolos - Sikinos on 2 tuntia 12 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 20 min saapua Sikinos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Sikinos 2 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kimolos satamasta klo 08:05. Viimeinen laiva Sikinos lähtee Kimolos satamasta klo 08:10.

Keskimääräinen hinta Kimolos - Sikinos-lauttaristeilylle.
8 €
Lauttojen hintaluokka Kimolos Sikinos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 8 €
Keskimääräinen ylitysaika Kimolos - Sikinos
2 tuntia 12 min
Ensimmäisen Sikinos menevän lautan lähtöaika
08:05
Viimeisen lautan lähtöaika Sikinos
08:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Sikinos
10:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Sikinos
10:30

Miksi ottaa lautta Kimolos Sikinos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kimolos Sikinos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sikinos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kimolos Sikinos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Kimolos Sikinos. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Kimolos-Sikinos-reitillä ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Kimolos ja Sikinos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautalla Kimolos ja Sikinos välisen 50 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Kimolos-Sikinos risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kimolos ja Sikinos välillä?

Jos haluat matkustaa Kimolos ja Sikinos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Kimolos Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kimolos-Sikinos-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Sikinos -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Kimolos ja Sikinos välillä. Lisätietoja ANEK Linesistä
Hellenic Seaways Kimolos Sikinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Sikinos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kimolos ja Sikinos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kimolos Sikinos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Zante Ferries Kimolos Sikinos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Sikinos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Kimolos ja Sikinos välillä. Zante Ferries liikennöi Kimolos Sikinos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
2 tuntia 10 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kimolos? Mihin laivat saapuvat Sikinos?

Lähtösatama Kimolos

ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Sikinos seuraavista Kimolos satamista:

Kimolos
Kartta

Saapumissatama Sikinos

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai ANEK Lines alukset saapuvat Sikinos seuraavista satamista:

Sikinos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kimolos Sikinos, Kimolos ja Sikinos välisen 50 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kimolos ja Sikinos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Kimolos ja Sikinos välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Kimolos-Sikinos liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kimolos Sikinos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kimolos ja Sikinos välisen matkan aikana matkustat 50 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kimolos Sikinos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 8 €. Havaitsemamme keskihinta oli 8 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kimolos klo 08:05 kohti Sikinos.

Viimeinen lautta Sikinos lähtee Kimolos yleensä klo 08:10.

Kokemuksesi Kimolos Sikinos -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Kimolos ja Sikinos välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Kimolos ja laivasta poistumisesta Sikinos. Löydät myös käytännön tietoa Kimolos ja Sikinos.

Laivaan nousu Kimolos

Ennen kuin lähdet Kimolos Sikinos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Kimolos satamaan / Kimolos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Kimolos ja Sikinos väliselle reitille. / Kimolos esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Zante Ferries, Hellenic Seaways tai ANEK Lines:n lipunmyyntitiskillä Kimolos lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Sikinos menevään lauttaan nouseminen / Kimolos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kimolos ja Sikinos välisellä reitillä olevalla aluksella.

ANEK Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Sikinos, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Sikinos:

  • Lautta saapuu Sikinos satamaan. / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Sikinos satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Sikinos satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Sikinos tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Sikinos. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Sikinos odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika