Kissamos
Matkusta suoraan Gytheio lautta
Gytheio
Katso hinnat

Miten päästä Kissamos Gytheio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kissamos Gytheio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kissamos Gytheio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kissamos Gytheio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kissamos Gytheio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kissamos Gytheio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kissamos Gytheio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kissamos Gytheio lauttatietoa

Lähtösatama
Kissamos
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Gytheio
Kreikka
Peloponnesoksen
Etäisyys
171 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kissamos Gytheio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kissamos Gytheio, lippujen hinnat vaihtelevat 23 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 149 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kissamos - Gytheio, on 86 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kissamos - Gytheio on 7 tuntia 10 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 10 min saapua Gytheio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Gytheio 7 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kissamos satamasta klo 08:15. Viimeinen laiva Gytheio lähtee Kissamos satamasta klo 11:00.

Keskimääräinen hinta Kissamos - Gytheio-lauttaristeilylle.
86 €
Lauttojen hintaluokka Kissamos Gytheio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
23 € - 149 €
Keskimääräinen ylitysaika Kissamos - Gytheio
7 tuntia 10 min
Ensimmäisen Gytheio menevän lautan lähtöaika
08:15
Viimeisen lautan lähtöaika Gytheio
11:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Gytheio
15:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Gytheio
18:10

Miksi ottaa lautta Kissamos Gytheio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kissamos Gytheio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Gytheio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kissamos Gytheio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Kissamos Gytheio -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Gytheio täysin rentoutuneena.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Kissamos ja Gytheio välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Gytheio saapuessasi.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Kissamos Gytheio. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Kissamos-Gytheio-risteilyllä Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line lautalla sinulla on Kissamos-Gytheio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kissamos ja Gytheio välillä?

Jos haluat matkustaa Kissamos ja Gytheio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Kissamos Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Kissamos-Gytheio -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Kissamos ja Gytheio välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Sea Jets Kissamos Gytheio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kissamos-Gytheio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kissamos ja Gytheio välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Kissamos Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kissamos ja Gytheio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kissamos-Gytheio -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Kissamos ja Gytheio välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kissamos? Mihin laivat saapuvat Gytheio?

Lähtösatama Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Gytheio seuraavista Kissamos satamista:

Kissamos
Kartta

Saapumissatama Gytheio

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line alukset saapuvat Gytheio seuraavista satamista:

Gytheio
Kartta
Gythion
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kissamos-Gytheio liikennöi 3 lauttayhtiötä: LANE Sea Line, Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vertaa ennen varausta LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kissamos Gytheio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kissamos ja Gytheio välisen matkan aikana matkustat 171 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kissamos Gytheio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 23 € - 149 €. Havaitsemamme keskihinta oli 86 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kissamos klo 08:15 kohti Gytheio.

Viimeinen lautta Gytheio lähtee Kissamos yleensä klo 11:00.

Koe Kissamos ja Gytheio välinen lauttamatka

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Kissamos Gytheio suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Kissamos Gytheio -risteilyllä LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Kissamos laivaan noususta Gytheio tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kissamos ja Gytheio.

Valmiina laivaan nousuun Kissamos

Ennen kuin Kissamos Gytheio -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Kissamos satamaan / Sinun tulee saapua Kissamos lauttaterminaaliin LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Kissamos ja Gytheio väliselle reitille. / Etsi Kissamos lauttaterminaalissa LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Gytheio menevään laivaan nouseminen / Varo Kissamos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Kissamos ja Gytheio välisellä lautalla

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Gytheio on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Gytheio tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Gytheio satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Gytheio satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Kissamos Gytheio mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Gytheio.
  • Laivalta poistuminen ja Gytheio tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Gytheio sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Gytheio on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika