Kissamos
Matkusta suoraan Kythira lautta
Kythira
Katso hinnat

Miten päästä Kissamos Kythira lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kissamos Kythira lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kissamos Kythira on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kissamos Kythira voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kissamos Kythira -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kissamos Kythira -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kissamos Kythira sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kissamos Kythira lauttatietoa

Lähtösatama
Kissamos
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Kythira
Kreikka
Attica
Etäisyys
95 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kissamos Kythira: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kissamos Kythira, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 101 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kissamos - Kythira, on 58 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kissamos - Kythira on 3 tuntia 49 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Kythira, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythira 3 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kissamos satamasta klo 08:15. Viimeinen laiva Kythira lähtee Kissamos satamasta klo 11:00.

Keskimääräinen hinta Kissamos - Kythira-lauttaristeilylle.
58 €
Lauttojen hintaluokka Kissamos Kythira (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 101 €
Keskimääräinen ylitysaika Kissamos - Kythira
3 tuntia 49 min
Ensimmäisen Kythira menevän lautan lähtöaika
08:15
Viimeisen lautan lähtöaika Kythira
11:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythira
12:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythira
14:50

Miksi ottaa lautta Kissamos Kythira?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kissamos Kythira kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythira. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kissamos Kythira on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kissamos ja Kythira väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kythira. Kannattaa kuitenkin kysyä LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Kissamos ja Kythira välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Huolehtiva henkilökunta
Kissamos ja Kythira välisen matkan jokaisella minuutilla, Kissamos satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Kythira tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kissamos ja Kythira välillä?

Jos haluat matkustaa Kissamos ja Kythira välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Kissamos Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Kissamos-Kythira -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Kissamos ja Kythira välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Sea Jets Kissamos Kythira
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kissamos-Kythira -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kissamos ja Kythira välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Kissamos Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kissamos ja Kythira satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kissamos-Kythira -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Kissamos ja Kythira välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kissamos? Mihin laivat saapuvat Kythira?

Lähtösatama Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Kythira seuraavista Kissamos satamista:

Kissamos
Kartta

Saapumissatama Kythira

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line alukset saapuvat Kythira seuraavista satamista:

Kythira
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kissamos-Kythira liikennöi 3 lauttayhtiötä: LANE Sea Line, Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vertaa ennen varausta LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kissamos Kythira -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kissamos ja Kythira välisen matkan aikana matkustat 95 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kissamos Kythira, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 101 €. Havaitsemamme keskihinta oli 58 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kissamos klo 08:15 kohti Kythira.

Viimeinen lautta Kythira lähtee Kissamos yleensä klo 11:00.

Koe Kissamos ja Kythira välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Kissamos ja Kythira välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Kissamos ja laivasta poistumisesta Kythira. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kissamos ja Kythira.

Laivaan nousu Kissamos

Ennen kuin Kissamos Kythira -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Kissamos satamassa / Sinun kannattaa saapua Kissamos satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Kissamos ja Kythira väliselle reitille. / Kissamos esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line:n lipunmyyntitiskillä Kissamos lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kythira menevään lauttaan nouseminen / Kissamos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kissamos ja Kythira välisellä reitillä olevalla aluksella.

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Kythira

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Kythira:

  • Lautta saapuu Kythira satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Kythira satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kythira satamaan.
  • Kythira on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Kythira. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kythira odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika