Konstanz
Matkusta suoraan Lindau lautta
Lindau
Katso hinnat

Miten päästä Konstanz Lindau lautalla ?

Etsitkö täydellistä Konstanz Lindau lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Konstanz Lindau on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Konstanz Lindau voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Konstanz Lindau -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten BSB Bodensee, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Konstanz Lindau -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla BSB Bodensee laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Konstanz Lindau sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Konstanz Lindau lauttatietoa

Lähtösatama
Konstanz
Saksa
Baden-Württemberg
Saapumissatama
Lindau
Saksa
Baijeri
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
BSB Bodensee
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Konstanz ja Lindau välillä?

Jos haluat matkustaa Konstanz ja Lindau välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten BSB Bodensee, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

BSB Bodensee Konstanz Lindau
BSB Bodensee
BSB Bodensee harjoittaa lauttaliikennettä Saksa, mukaan lukien lauttaliikenne Konstanz ja Lindau satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Konstanz-Lindau -hintoja ja varata BSB Bodenseein lipun Konstanz ja Lindau välillä. Lisätietoja BSB Bodenseeistä

Mistä lähtevät lautat Konstanz? Mihin laivat saapuvat Lindau?

Lähtösatama Konstanz

BSB Bodensee lautat lähtevät Lindau seuraavista Konstanz satamista:

Konstanz Hafen
Kartta
Mainau (Bodensee)
Kartta

Saapumissatama Lindau

BSB Bodensee alukset saapuvat Lindau seuraavista satamista:

Lindau Hafen
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika