Matkustaminen lautalla Kööpenhamina Norja

Matkustaminen lautalla Kööpenhamina Norja on erinomainen valinta! Kööpenhamina Norja -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (DFDS Seaways), jotka palvelevat Oslo ja Kööpenhamina satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Kööpenhamina Norja -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee DFDS Seaways tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 7 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Kööpenhamina-Norja-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Kööpenhamina Norja luvuilla

Maat
Tanska
Norja
Ylitysten määrä
7 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Kööpenhamina Norja lauttareitit

Etsitkö lauttaa Kööpenhamina - Norja? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Kööpenhamina ja Norja välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... DFDS Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Kööpenhamina tai Oslo käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Kööpenhamina Norja -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten DFDS Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Kööpenhamina ja Norja välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Kööpenhamina Norja - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Kööpenhamina paikkaan Norja

Norja: Lauttamatka ja maan löytäminen

Suosituimpia Norjassa liikennöiviä lauttayhtiöitä ovat Hurtigruten, Fjord Line ja Color Line, jotka kaikki tarjoavat säännöllisiä yhteyksiä maan suosituimpiin satamiin. Hurtigrutenin lautat kulkevat Norjan pohjoisrannikkoa pitkin ja tarjoavat talvella upeita näkymiä revontuliin, kun taas Fjord Line ja Color Line tarjoavat lyhyempiä reittejä maan eteläisiin satamiin.

Upeiden näkymien lisäksi norjalaiset lautat tarjoavat matkustajille myös erinomaiset palvelut. Laivoissa on ravintoloita, baareja, kauppoja ja elokuvateattereita, jotka viihdyttävät matkustajia matkan aikana. Lautat on myös mukautettu liikuntarajoitteisia matkustajia varten, ja niissä on erityisiä tiloja, jotka tekevät matkasta mukavamman.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None