Korfu
Matkusta suoraan Igoumenitsa lautta
Igoumenitsa
Katso hinnat

Miten päästä Korfu Igoumenitsa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Korfu Igoumenitsa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Korfu Igoumenitsa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Korfu Igoumenitsa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Korfu Igoumenitsa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Korfu Igoumenitsa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Korfu Igoumenitsa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Korfu Igoumenitsa lauttatietoa

Lähtösatama
Korfu
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Igoumenitsa
Kreikka
Epirus
Etäisyys
32 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Korfu Igoumenitsa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Korfu Igoumenitsa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Igoumenitsa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Korfu Igoumenitsa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Korfu Igoumenitsa -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Igoumenitsa stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Korfu Igoumenitsa täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Igoumenitsa poistuaksesi laivalta.
Huolehtiva henkilökunta
Korfu ja Igoumenitsa välisen matkan jokaisella minuutilla, Korfu satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Igoumenitsa tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Korfu ja Igoumenitsa välillä?

Jos haluat matkustaa Korfu ja Igoumenitsa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Korfu Igoumenitsa
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Korfu-Igoumenitsa-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Korfu-Igoumenitsa -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Korfu ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja ANEK Linesistä
Agoudimos Lines Korfu Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Patras, Kreikka. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Kreikassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Korfu-Igoumenitsa -hintoja ja varata Agoudimos Linesin lipun Korfu ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Agoudimos Linesistä
Kerkyra Lines Korfu Igoumenitsa
Kerkyra Lines
Kerkyra Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Korfu ja Igoumenitsa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Korfu-Igoumenitsa -hintoja ja varata Kerkyra Linesin lipun Korfu ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Kerkyra Linesistä

Mistä lähtevät lautat Korfu? Mihin laivat saapuvat Igoumenitsa?

Lähtösatama Korfu

ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines lautat lähtevät Igoumenitsa seuraavista Korfu satamista:

Kerkyra
Kartta

Saapumissatama Igoumenitsa

Kerkyra Lines, Agoudimos Lines tai ANEK Lines alukset saapuvat Igoumenitsa seuraavista satamista:

Igoumenitsa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Korfu-Igoumenitsa liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Agoudimos Lines ja Kerkyra Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Korfu Igoumenitsa -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Korfu ja Igoumenitsa välisen matkan aikana matkustat 32 km.

Millainen on Korfu ja Igoumenitsa välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Korfu Igoumenitsa suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Korfu Igoumenitsa -risteilyllä ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Korfu laivaan noususta Igoumenitsa tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Korfu ja Igoumenitsa.

Laivaan nousu Korfu

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Korfu Igoumenitsa -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Korfu satamassa / Sinun kannattaa saapua Korfu satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Kerkyra Lines, Agoudimos Lines tai ANEK Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Korfu ja Igoumenitsa väliselle reitille. / Etsi Korfu lauttaterminaalissa ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Igoumenitsa menevään laivaan nouseminen / Varo Korfu lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Korfu ja Igoumenitsa välisellä lautalla

ANEK Lines, Agoudimos Lines tai Kerkyra Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Igoumenitsa

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Igoumenitsa:

  • Igoumenitsa satama on näkyvissä / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Igoumenitsa satamassa. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Igoumenitsa satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Korfu Igoumenitsa mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Igoumenitsa.
  • Laivalta poistuminen ja Igoumenitsa tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Igoumenitsa. Vihdoinkin lomasi Igoumenitsa on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika