Matkustaminen lautalla Korkki Cantabria

Matkustaminen lautalla Korkki Cantabria on erinomainen valinta! Korkki Cantabria -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Brittany Ferries), jotka palvelevat Santander ja Korkki satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Korkki Cantabria -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Brittany Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Korkki Cantabria luvuilla

Maat
Irlanti
Espanja
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Korkki Cantabria lauttareitit

Etsitkö lauttaa Korkki - Cantabria? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Korkki ja Cantabria välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Brittany Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Korkki tai Santander käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Korkki Cantabria -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Brittany Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Korkki ja Cantabria välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Korkki Cantabria - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Korkki paikkaan Cantabria

Cantabria: Saapuminen lautalla paikasta Korkki ja alueen tutkiminen

Santander, Kantabrian pääkaupunki, on ensimmäinen pysäkkisi. Tämä vilkas satamakaupunki on kuuluisa kauniista rantakadustaan, Paseo de Peredasta. Kävele tätä kävelykatua pitkin ja ihaile upeita näkymiä lahdelle ja ympäröiville vuorille. Äläkä jätä väliin Palacio de la Magdalenaa, arkkitehtuurin mestariteosta, joka sijaitsee niemimaalla ja josta on henkeäsalpaavat merinäköalat. Santanderissa on myös upeita rantoja, kuten kuuluisa El Sardineron ranta, joka on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja auringonottoon.

Suuntaa seuraavaksi Santillana del Mariin, pieneen keskiaikaiseen kaupunkiin, jolla on ainutlaatuinen viehätysvoima. Kävele mukulakivikatuja pitkin ja ihaile perinteisiä kivitaloja. Älä jätä väliin Santa Julianan kollegiaattikirkkoa, joka on upea rakennus 1200-luvulta. Ja jos olet historian ystävä, älä jätä väliin Altamiran luolaa, joka on kuuluisa esihistoriallisista luolamaalauksistaan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None