Kos
Matkusta suoraan Astypalaia lautta
Astypalaia
Katso hinnat

Miten päästä Kos Astypalaia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kos Astypalaia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kos Astypalaia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kos Astypalaia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kos Astypalaia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kos Astypalaia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kos Astypalaia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kos Astypalaia lauttatietoa

Lähtösatama
Kos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Astypalaia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
95 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kos Astypalaia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kos Astypalaia, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 150 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kos - Astypalaia, on 69 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kos - Astypalaia on 2 tuntia 57 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 25 min saapua Astypalaia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Astypalaia 1 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kos satamasta klo 11:45. Viimeinen laiva Astypalaia lähtee Kos satamasta klo 23:35.

Keskimääräinen hinta Kos - Astypalaia-lauttaristeilylle.
69 €
Lauttojen hintaluokka Kos Astypalaia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 150 €
Keskimääräinen ylitysaika Kos - Astypalaia
2 tuntia 57 min
Ensimmäisen Astypalaia menevän lautan lähtöaika
11:45
Viimeisen lautan lähtöaika Astypalaia
23:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
01:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Astypalaia
13:45

Miksi ottaa lautta Kos Astypalaia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kos Astypalaia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Astypalaia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kos Astypalaia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Astypalaia täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Kos Astypalaia perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Kos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Kos ja Astypalaia välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Kos Astypalaia valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kos ja Astypalaia välillä?

Jos haluat matkustaa Kos ja Astypalaia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Kos Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kos-Astypalaia -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kos ja Astypalaia välillä. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
Blue Star Ferries Kos Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kos-Astypalaia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Kos-Astypalaia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Kos ja Astypalaia välillä. Blue Star Ferries liikennöi Kos Astypalaia 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 40 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
3 tuntia 40 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kos? Mihin laivat saapuvat Astypalaia?

Lähtösatama Kos

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Astypalaia seuraavista Kos satamista:

Kos
Kartta
Kos
Kartta

Saapumissatama Astypalaia

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Astypalaia seuraavista satamista:

Astypalea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kos Astypalaia, Kos ja Astypalaia välisen 95 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kos ja Astypalaia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Kos ja Astypalaia välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Kos-Astypalaia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries.

Kos ja Astypalaia välisen matkan aikana matkustat 95 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kos Astypalaia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 150 €. Havaitsemamme keskihinta oli 69 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kos klo 11:45 kohti Astypalaia.

Viimeinen lautta Astypalaia lähtee Kos yleensä klo 23:35.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika