Kos
Matkusta suoraan Bodrum lautta
Bodrum
Katso hinnat

Miten päästä Kos Bodrum lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kos Bodrum lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kos Bodrum on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kos Bodrum voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kos Bodrum -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kos Bodrum -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kos Bodrum sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kos Bodrum lauttatietoa

Lähtösatama
Kos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Bodrum
Turkki
Etäisyys
22 km
Lauttayhtiöt
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kos Bodrum: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kos Bodrum, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 25 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kos - Bodrum, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kos - Bodrum on 24 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 45 min saapua Bodrum, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Bodrum 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kos satamasta klo 08:45. Viimeinen laiva Bodrum lähtee Kos satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Kos - Bodrum-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Kos Bodrum (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 25 €
Keskimääräinen ylitysaika Kos - Bodrum
24 min
Ensimmäisen Bodrum menevän lautan lähtöaika
08:45
Viimeisen lautan lähtöaika Bodrum
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Bodrum
10:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Bodrum
19:20

Miksi ottaa lautta Kos Bodrum?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kos Bodrum kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Bodrum. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kos Bodrum on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Kos ja Bodrum välisen matkan jokaisella minuutilla, Kos satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Bodrum tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Bodrum tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Kos-Bodrum-risteilyllä Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines tai Bodrum Express Lines lautalla sinulla on Kos-Bodrum-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins lauttaan Kos, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Bodrum. Kannattaa kuitenkin kysyä Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Bodrum saapumiseen asti.

Mistä lähtevät lautat Kos? Mihin laivat saapuvat Bodrum?

Lähtösatama Kos

Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins lautat lähtevät Bodrum seuraavista Kos satamista:

Kos
Kartta
Kos
Kartta

Saapumissatama Bodrum

Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines tai Bodrum Express Lines alukset saapuvat Bodrum seuraavista satamista:

Bodrum
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kos ja Bodrum välillä?

Jos haluat matkustaa Kos ja Bodrum välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Bodrum Express Lines Kos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines on Turkissa sijaitseva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Turkissa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Kos-Bodrum -hintoja ja varata Bodrum Express Linesin lipun Kos ja Bodrum välillä. Lisätietoja Bodrum Express Linesistä
Turkish Sea Lines Kos Bodrum
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kos ja Bodrum satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kos-Bodrum -hintoja ja varata Turkish Sea Linesin lipun Kos ja Bodrum välillä. Lisätietoja Turkish Sea Linesistä
Yesil Marmaris Lines Kos Bodrum
Yesil Marmaris Lines
Yesil Marmaris Lines harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kos ja Bodrum satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kos-Bodrum -hintoja ja varata Yesil Marmaris Linesin lipun Kos ja Bodrum välillä. Lisätietoja Yesil Marmaris Linesistä
Dodecanese Flying Dolphins Kos Bodrum
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kos ja Bodrum satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kos-Bodrum -hintoja ja varata Dodecanese Flying Dolphinsin lipun Kos ja Bodrum välillä. Dodecanese Flying Dolphins liikennöi Kos Bodrum 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Dodecanese Flying Dolphinsistä
50 min
10 ylitystä viikossa

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kos Bodrum, Kos ja Bodrum välisen 22 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kos ja Bodrum välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines ja Dodecanese Flying Dolphins). Tällä hetkellä Kos ja Bodrum välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Kos-Bodrum liikennöi 4 lauttayhtiötä: Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines ja Dodecanese Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins.

Vertaa ennen varausta Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kos Bodrum -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kos ja Bodrum välisen matkan aikana matkustat 22 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kos Bodrum, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 25 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kos klo 08:45 kohti Bodrum.

Viimeinen lautta Bodrum lähtee Kos yleensä klo 18:00.

Kokemuksesi Kos Bodrum -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Kos ja Bodrum välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Kos tapahtuvasta laivaan noususta Bodrum tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines ja Dodecanese Flying Dolphins merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Kos ja Bodrum.

Laivaan nousu Kos

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Kos Bodrum -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Kos satamassa / Kos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Kos ja Bodrum väliselle reitille. / Kos esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines tai Bodrum Express Lines:n lipunmyyntitiskillä Kos lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Bodrum menevään lauttaan nouseminen / Varo Kos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines tai Dodecanese Flying Dolphins henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.
Elämää Kos ja Bodrum välisellä lautalla

Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines tai Bodrum Express Lines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Bodrum on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Bodrum:

  • Lautta saapuu Bodrum satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Bodrum satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Bodrum satamaan.
  • Bodrum on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Bodrum sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Bodrum odottaa sinua!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika