Kos
Matkusta suoraan Leipsoi lautta
Leipsoi
Katso hinnat

Miten päästä Kos Leipsoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kos Leipsoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kos Leipsoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kos Leipsoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kos Leipsoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kos Leipsoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kos Leipsoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kos Leipsoi lauttatietoa

Lähtösatama
Kos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
64 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kos Leipsoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kos Leipsoi, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 160 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kos - Leipsoi, on 71 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kos - Leipsoi on 2 tuntia 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 5 min saapua Leipsoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Leipsoi 1 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kos satamasta klo 07:40. Viimeinen laiva Leipsoi lähtee Kos satamasta klo 22:30.

Keskimääräinen hinta Kos - Leipsoi-lauttaristeilylle.
71 €
Lauttojen hintaluokka Kos Leipsoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 160 €
Keskimääräinen ylitysaika Kos - Leipsoi
2 tuntia 32 min
Ensimmäisen Leipsoi menevän lautan lähtöaika
07:40
Viimeisen lautan lähtöaika Leipsoi
22:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
00:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
16:45

Miksi ottaa lautta Kos Leipsoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kos Leipsoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Leipsoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kos Leipsoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Kos Leipsoi valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kos ja Leipsoi välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Leipsoi täynnä energiaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Leipsoi tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Kos-Leipsoi-reitillä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kos ja Leipsoi välillä?

Jos haluat matkustaa Kos ja Leipsoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Kos Leipsoi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Kos-Leipsoi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Kos-Leipsoi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Kos ja Leipsoi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Kos Leipsoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
2 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Kos Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kos-Leipsoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kos ja Leipsoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Kos Leipsoi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
2 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kos? Mihin laivat saapuvat Leipsoi?

Lähtösatama Kos

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Leipsoi seuraavista Kos satamista:

Kos
Kartta
Kos
Kartta

Saapumissatama Leipsoi

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Leipsoi seuraavista satamista:

Port of Leipsoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kos Leipsoi, Kos ja Leipsoi välisen 64 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kos ja Leipsoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Kos ja Leipsoi välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Kos-Leipsoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Kos ja Leipsoi välisen matkan aikana matkustat 64 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kos Leipsoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 160 €. Havaitsemamme keskihinta oli 71 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kos klo 07:40 kohti Leipsoi.

Viimeinen lautta Leipsoi lähtee Kos yleensä klo 22:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika