Kosta
Matkusta suoraan Galatas lautta
Galatas
Katso hinnat

Miten päästä Kosta Galatas lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kosta Galatas lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kosta Galatas on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kosta Galatas voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kosta Galatas -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kosta Galatas -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kosta Galatas sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kosta Galatas lauttatietoa

Lähtösatama
Kosta
Kreikka
Saapumissatama
Galatas
Kreikka
Etäisyys
212 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kosta ja Galatas välillä?

Jos haluat matkustaa Kosta ja Galatas välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kosta Galatas
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kosta-Galatas -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kosta ja Galatas välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Kosta? Mihin laivat saapuvat Galatas?

Lähtösatama Kosta

Hellenic Seaways lautat lähtevät Galatas seuraavista Kosta satamista:

Port of Kosta
Kartta

Saapumissatama Galatas

Hellenic Seaways alukset saapuvat Galatas seuraavista satamista:

Port of Galatas
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika