Koufonissia
Matkusta suoraan Donousa lautta
Donousa
Katso hinnat

Miten päästä Koufonissia Donousa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Koufonissia Donousa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Koufonissia Donousa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Koufonissia Donousa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Koufonissia Donousa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Koufonissia Donousa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Koufonissia Donousa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Koufonissia Donousa lauttatietoa

Lähtösatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
25 km
Lauttayhtiöt
Small Cyclades Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Koufonissia Donousa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Koufonissia Donousa, lippujen hinnat vaihtelevat 6 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 8 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Koufonissia - Donousa, on 7 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Koufonissia - Donousa on 1 tuntia 10 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 10 min saapua Donousa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Donousa 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Koufonissia satamasta klo 16:45. Viimeinen laiva Donousa lähtee Koufonissia satamasta klo 17:15.

Keskimääräinen hinta Koufonissia - Donousa-lauttaristeilylle.
7 €
Lauttojen hintaluokka Koufonissia Donousa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
6 € - 8 €
Keskimääräinen ylitysaika Koufonissia - Donousa
1 tuntia 10 min
Ensimmäisen Donousa menevän lautan lähtöaika
16:45
Viimeisen lautan lähtöaika Donousa
17:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Donousa
17:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Donousa
18:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Koufonissia ja Donousa välillä?

Jos haluat matkustaa Koufonissia ja Donousa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Small Cyclades Lines Koufonissia Donousa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Koufonissia ja Donousa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Koufonissia-Donousa -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Koufonissia ja Donousa välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Koufonissia? Mihin laivat saapuvat Donousa?

Lähtösatama Koufonissia

Small Cyclades Lines lautat lähtevät Donousa seuraavista Koufonissia satamista:

Koufonissia
Kartta

Saapumissatama Donousa

Small Cyclades Lines alukset saapuvat Donousa seuraavista satamista:

Port of Donousa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika