Matkustaminen lautalla Koufonissia Kreeta

Matkustaminen lautalla Koufonissia Kreeta on erinomainen valinta! Koufonissia Kreeta -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Blue Star Ferries), jotka palvelevat Iraklion ja Koufonissia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Koufonissia Kreeta -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Blue Star Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Koufonissia Kreeta luvuilla

Maat
Kreikka
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Koufonissia Kreeta lauttareitit

Etsitkö lauttaa Koufonissia - Kreeta? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Koufonissia ja Kreeta välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Blue Star Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Koufonissia tai Iraklion käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Koufonissia Kreeta -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Blue Star Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Koufonissia ja Kreeta välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Koufonissia Kreeta - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Koufonissia paikkaan Kreeta

Kreeta: Saapuminen lautalla paikasta Koufonissia ja alueen tutkiminen

Kreetalla on useita satamia, kuten Iraklion, Rethymno, Chania ja Agios Nikolaos. Useimmat kansainväliset lautat saapuvat ja lähtevät Heraklionista, joka on saaren tärkein satama. Sieltä on myös eniten yhteyksiä muille Kreikan saarille. Rethymnonin satama on pienempi, mutta myös suosittu matkailijoiden keskuudessa. Hania on toinen tärkeä satama Kreetan länsirannikolla.

Useat lauttayhtiöt liikennöivät Kreetalle ja Kreetalta. Suosituimpia ovat ANEK Lines, Minoan Lines ja Blue Star Ferries. Nämä yhtiöt tarjoavat säännöllisiä ja nykyaikaisia lauttoja, jotka tarjoavat mukavia palveluja kaikentyyppisille matkustajille. Lippu kannattaa varata etukäteen, etenkin kesäkaudella.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None