Koufonissia
Matkusta suoraan Schoinoussa lautta
Schoinoussa
Katso hinnat

Miten päästä Koufonissia Schoinoussa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Koufonissia Schoinoussa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Koufonissia Schoinoussa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Koufonissia Schoinoussa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Koufonissia Schoinoussa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Koufonissia Schoinoussa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Koufonissia Schoinoussa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Koufonissia Schoinoussa lauttatietoa

Lähtösatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Koufonissia Schoinoussa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Koufonissia Schoinoussa, lippujen hinnat vaihtelevat 3 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 26 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Koufonissia - Schoinoussa, on 10 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Koufonissia - Schoinoussa on 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 35 min saapua Schoinoussa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Schoinoussa 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Koufonissia satamasta klo 06:55. Viimeinen laiva Schoinoussa lähtee Koufonissia satamasta klo 19:55.

Keskimääräinen hinta Koufonissia - Schoinoussa-lauttaristeilylle.
10 €
Lauttojen hintaluokka Koufonissia Schoinoussa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
3 € - 26 €
Keskimääräinen ylitysaika Koufonissia - Schoinoussa
32 min
Ensimmäisen Schoinoussa menevän lautan lähtöaika
06:55
Viimeisen lautan lähtöaika Schoinoussa
19:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
07:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
20:25

Miksi ottaa lautta Koufonissia Schoinoussa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Koufonissia Schoinoussa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Schoinoussa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Koufonissia Schoinoussa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Koufonissia ja Schoinoussa välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Schoinoussa täynnä energiaa.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Koufonissia ja Schoinoussa väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Koufonissia Schoinoussa lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Schoinoussa saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Koufonissia ja Schoinoussa välillä?

Jos haluat matkustaa Koufonissia ja Schoinoussa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Koufonissia Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Koufonissia-Schoinoussa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Koufonissia-Schoinoussa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Koufonissia ja Schoinoussa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Koufonissia Schoinoussa 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
50 min
3 ylitystä viikossa
Sea Jets Koufonissia Schoinoussa
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Koufonissia-Schoinoussa -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Koufonissia ja Schoinoussa välillä. Sea Jets liikennöi Koufonissia Schoinoussa 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
50 min
1 ylitystä viikossa
Small Cyclades Lines Koufonissia Schoinoussa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Koufonissia ja Schoinoussa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Koufonissia-Schoinoussa -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Koufonissia ja Schoinoussa välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Koufonissia? Mihin laivat saapuvat Schoinoussa?

Lähtösatama Koufonissia

Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines lautat lähtevät Schoinoussa seuraavista Koufonissia satamista:

Koufonissia
Kartta

Saapumissatama Schoinoussa

Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Schoinoussa seuraavista satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Koufonissia Schoinoussa, Koufonissia ja Schoinoussa välisen 10 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Koufonissia ja Schoinoussa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Sea Jets ja Small Cyclades Lines). Tällä hetkellä Koufonissia ja Schoinoussa välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Koufonissia-Schoinoussa liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Sea Jets ja Small Cyclades Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Koufonissia Schoinoussa -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Koufonissia ja Schoinoussa välisen matkan aikana matkustat 10 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Koufonissia Schoinoussa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 3 € - 26 €. Havaitsemamme keskihinta oli 10 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Koufonissia klo 06:55 kohti Schoinoussa.

Viimeinen lautta Schoinoussa lähtee Koufonissia yleensä klo 19:55.

Millainen on Koufonissia ja Schoinoussa välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Koufonissia ja Schoinoussa välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Koufonissia ja laivasta poistumisesta Schoinoussa. Löydät myös käytännön tietoa Koufonissia ja Schoinoussa.

Lähtö Koufonissia lautalla

Ennen kuin lähdet Koufonissia Schoinoussa -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Koufonissia satamassa / Sinun kannattaa saapua Koufonissia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Koufonissia ja Schoinoussa väliselle reitille. / Mene Koufonissia lauttaterminaalin Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Schoinoussa menevään lauttaan nouseminen / Koufonissia lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Koufonissia ja Schoinoussa välisellä lautalla

Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Schoinoussa, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Schoinoussa:

  • Lähestyminen Schoinoussa satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Schoinoussa satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Schoinoussa satamaan.
  • Schoinoussa on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Schoinoussa läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Schoinoussa alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika